Hermodelleer je huid

Nu verkrijgbaar: de RESIST- Barrier Repair Moisturizer van Paula’s Choice (de eigen huidverzorgingslijn van ‘cosmeticagoeroe’ Paula Begoun). De RESIST lijn brengt de beste hermodellerende ingrediënten voor de huid samen in een compleet systeem. De nieuwe RESIST- Barrier Repair Moisturizer bevat een uniek complex van hoogwaardige ingrediënten, waarvan bewezen is dat deze je huid kunnen hermodelleren door nieuw collageen aan te maken én te behouden, je huid te verstevigen en haar te beschermen tegen vochtverlies.

 Iedereen die verouderingsverschijnselen tegen wil gaan zal baat hebben bij dit nieuwe product van Paula’s Choice. Het is ook prima geschikt voor gebruik rondom de ogen. De hygiënische, luchtdichte verpakking behoudt de effectiviteit van de ingrediënten voor de gebruiksduur van het product. Zoals alle Paula’s Choice- producten bevat ook de nieuwe RESIST Barrier Repair Moisturizer geen kunstmatige kleur- of geurstoffen en is het product dierproefvrij. De RESIST Barrier Repair Moisturizer was tijdens de exclusieve voorverkoop in ons land een megasucces! Dusdanig dat deze binnen no time alweer volledig was uitverkocht! Het product is vanaf nu voor iedereen weer volop verkrijgbaar via de webwinkel van www.paulaschoice.nl voor € 23,95/50 ml!

Lees ook:Paula rekent af met de onzuivere huid & puistjes!
Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:BFF voor je huid
Lees ook:Super skin oppepper: Resist Intensive Vitamin C Spot Treatment van Paula’s Choice
Lees ook:Perfecte moisturizer met SPF25 en antioxidanten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>