Van raw food naar raw cosmetics

Ze heet Carol Alt en is een Amerikaanse actrice/model die nadat ze had gehoord dat ze blaaskanker had haar dieet 360 graden omgooide en volledig op rauw voedsel overging. Ze gelooft er heilig in dat deze beslissing haar kankerdiagnose en genezing heeft beinvloed. In navolging van haar raw food geloof komt ze vanaf december in haar land ook met een cosmeticalijn waarin alleen plantaardige, biologisch geteelde stoffen zitten die ook nog eens raw te noemen zijn: ze zijn nauwelijks verhit, waardoor de oorspronkelijke moleculaire samenstelling van de werkzame stoffen in tact blijft en dat is beter voor de werkzaamheid van de producten op de huid. Haar producten heten Raw Essentials. Weet je welk merk dit ook zo doet, maar niet zo'n claim eraan hangt (het alleen wel tientallen keren duurder verkoopt)?

 

La Mer…….

 

Benieuwd wat raw food inhoudt? Bekijk deze uitzending eens. (let op: het is een extreem voorbeeld en staat volledig los van raw cosmetics hoor)

Lees ook:No Label Just Quality, goed voor je huid én voor je portomonnee
Lees ook:Wat is er zo briljant aan cosmeticamerk Dermalogica?
Lees ook:PROFIEL: Laboratoires Filorga verovert Nederland (krijg een set!)
Lees ook:Waaraan moet een goede creme voldoen?
Lees ook:PR-offensief Pantene in US over ‘slechte’ stoffen in shampoo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>