Oycos oesterserum, wat een weldaad!

Toen ik van de zomer op vakantie ging kreeg ik van schoonheidspecialiste en spa-eigenaar Emmy Geurts van Kessel, van Chateau l 'Ermitage in Belgie een fles met 45% oesterserum mee. Wat heb ik hier van genoten zeg. Druppelde ik het aanvankelijk na strand en bad heel spaarzaam alleen op mijn gezicht, na een paar dagen gaf ik mijn halve lichaam eraan over. En waarom? Omdat het waanzinnig multifunctioneel is als huidoppepper, en heel erg puur natuur……

 

 

 

 

 

 

 

Emmy werkt al sinds 1982 als schoonheidsspecialist en runt samen met haar man ook al tientallen jaren een eigen kuuroord. Eerst in Zuid-Limburg, nu net over de Belgische grens.  Emmy is vanaf het eerste uur met een totaalconcept van schoonheidsverzorging- en beleving bezig geweest. Van klassieke facials tot meer gespecialiseerde cosmetisch medische ingrepen (injectables, peelings, gouddraad-lifting), ontslakkingskuren, voedingsprogramma's en heerlijke wellnessbehandelingen voor het lichaam.

Zoals het een beetje specialist betaamt, is ze op zoek gegaan naar de beste behandelingen en producten die gewoon daadwerkelijk doen wat ze beloven. Geen ingewikkelde boodschappen, onuitspreekbare high-tech brouwsels, geen geraffineerde marketing. Maar gewoon puur, werkzaam, gezond en lekker. Zo is zij op een gegeven moment met een chemicus in contact gekomen aan de Bretonse kust in Franrkijk die heel pure producten uit algen en zeedieren ontwikkelt. Aan de hand van haar eigen kennis en ervaring, heeft hij een lijn voor haar ontwikkelt die ze nu Oycos heeft genoemd. En, believe me, als je de ingredientenlijst leest, zie je hoe puur het allemaal is. En zo hoort het ook. In de natuur bestaan heel zuivere stoffen die een weldaad voor je huid zijn. Alles begint bij een sterke, gezonde huidbarriere en daar focust zij op.

Het oesterserum met 45% oesterconcentraat bestaat daarnaast ook uit zeewater, natuurlijke suikers, glycerine, zink en selenium en natuurlijke parelmoer uit de oesterschelp. Ga ermee slapen en je zal zien hoe heerlijk ontspannen je huid er de volgende ochtend uitziet. Maar ook heel zacht en soepel aanvoelt. Het is ideaal voor alle huidtypen van gecombineerd tot droog, omdat er geen porie-verstoppende bindmiddelen in zitten. I just love it!

Je bestelt het via de Oycos website.

Lees ook:Omdat alleen het beste goed genoeg is: pure verzorging
Lees ook:Met korting ‘nature beauty shoppen’
Lees ook:Het perfecte foundation-geheim van Jessica Simpson
Lees ook:Bijna natuurlijke teint
Lees ook:Leer gezond eten dankzij Miljuschka Witzenhausen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>