Pure Care nieuw merk met bewezen werkstoffen

Pure Care is een nieuw huidverzorgingsconcept dat vanaf nu ook bij de Nederlandse apotheek te koop is. De producten bestaan uit eenvoudige basisingredienten met een bewezen werking voor de huid. Lees hier wat wij er zo goed aan vinden. Geen moeilijke claims met zware anti-rimpel beloften, geen hocus-pocus werkstoffen, maar simpel, doeltreffend verzachtend en verzorgend, eenvoudig functioneel en heel erg betaalbaar met prijzen rond de 13 euro voor een pot creme.

Lees ook:Lief vriendje voor je huid: Riche Crème
Lees ook:No Label Just Quality, goed voor je huid én voor je portomonnee
Lees ook:Een jongere huid binnen 28 dagen, kan dat?
Lees ook:Payot gaat sky high
Lees ook:Verslavende 24-uurs creme….

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Pure Care nieuw merk met bewezen werkstoffen

 1. Dolan

  Ik ben via Buzzer (buzzer.nl) de producten van Pure Care aan het testen. Ik heb een gemengde huid. De reinigende mousse is een genot, en de matterende daglotion ook. Het ruikt heerlijk, de mousse heeft een fijne structuur, de lotion trekt heel snel in. De producten zijn een aanrader, en niet duur ook!! Zeker kopen.

    /   Reply  / 
 2. redactie, monique

  ha dolan, ik zag inderdaad dat er via buzzer over gesproken werd. goed om te horen dat je er tevreden over bent. maar nu wat meer over dat buzzer. werd je doorverwezen naar beautyblog en wat is buzzer eigenlijk? ik snap er niet veel van inhoudelijk.

    /   Reply  / 
 3. Marijn

  Ook ik ben via buzzer de producten aan het testen, maar dan die voor de gevoelige huid (als buzzer gebruik je nieuwe producten en daar geef je je mening over. Via mond-tot-mond reclame vind het product hopelijk zijn weg op de markt)
  De reinigingscreme is zeer handig in gebruik, heerlijk zacht en maakt perfect schoon. De nachtcreme is een waar genot. Lekker vettig, maar trekts snel in. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik ben verkocht!

    /   Reply  / 
 4. kadmaine

  welk land heeft deze product pure/care uit gevonden en is pure/care niet schadelijk voor ons huit.en hebt deze sirie dagen nacht crem in een

    /   Reply  / 
  1. Bureau Monique Lindeboom Auteur

   @ kadmaine, het is een puur nederlands product. heel gewone huidverzorging met ingredienten die normaal voor de huid te verdragen zijn.

     /   Reply  / 
 5. H.E.van Schaik

  Ik heb een potje dagcreme gewonnen,en ik woon in Almere,maarik kan het ophalen in Huizen.Is er geen apotheek hier in Almere die dit heeft? Ik kom ook vaak in Lelystad dat is voor mij nog gemakkelijker dan Huizen.Vriendelijke groeten,Ica van Schaik.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>