Smak smak smak – zoenalarm!!! 6 juli is het ‘International Kissing Day’

Zoenen, zoenen, zoenen, zoenen, zoenen, zoenen, kom laten we zoenen… Heb jij 6 juli al in je agenda staan? 6 juli is namelijk

de dag van International Kissing Day !!

International Kissing Day komt oorspronkelijk uit de UK, maar is zo´n leuk concept dat het nu wereldwijd gevierd wordt. Want wie wil er nu niet ´een kusje stelen´ op zo´n leuke dag! International Kissing Day is in het leven geroepen om de kus te waarderen. Zonder verplichtingen, zonder sociale normen, gewoon een kus. Overal te wereld wordt er gekust en er zijn heel veel verschillende betekenissen voor het geven van een kus. Denk aan de formele kus, een gepassioneerde kus van je geliefde, een afscheidskus, de kus van je eerste vriendje, het eerste natte kusje van je kind… Of het nou gaat om een gepassioneerde zoen met een lover of een vriendelijke kus op de wang, met The Only 1 lipstick van Rimmel London zijn jouw lippen altijd kissproof!

The Only 1 lipsticks garanderen een zorgeloze kiss ervaring, want de intense kleur blijft urenlang op je lippen zitten. Bovendien bevat de formule een mix van luchtige oliën die de lippen een fluweelzacht gevoel geven. Je hoeft geen compromissen meer te sluiten, want met deze lipstick ervaar je de perfecte balans tussen geweldige kleur, comfort, hydratatie en langhoudbaarheid.

The Only 1 Lipstick is verkrijgbaar bij de geautoriseerde Rimmel London verkooppunten – adviesverkoopprijs € 11,99

The Only 1 is verkrijgbaar in 12 kleuren die je eigenlijk allemaal wilt hebben voor jouw ultimate kiss momenten. Kies tijdens International Kissing Day voor de koraaltint #620 Call Me Crazy voor een eye catching moment. Sla je slag met het trendy roze #110 Pink a Punch of kies toch voor het intens gepigmenteerde rood van #510 Best of the Best.

Lip facts

Tijdens een minuut zoenen verbrand je tot wel 26 calorieën… dag sportschool, hello kisses! De gemiddelde London girl zoent ongeveer veertien dagen van haar leven, laat de The Only 1 nou net long lasting zijn! Zoenen is goed voor je weerstand. Het zorgt voor ontspanning en het gaat hoofdpijn tegen. Wat wil je nog meer? Go for it, girl!

 

 

Lees ook:Rita Ora schittert bij de Grammy´s met Rimmel London
Lees ook:Dé mooiste nude tinten lipstick…
Lees ook:Stop! Red lips zijn dé trend
Lees ook:Zoen je strak
Lees ook:Kerstrode lippen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>