Toe aan iets aparts? Wat about an eyeball tattoo?

Een tatoeage is écht iets van jou. Jij draagt het bij je. Persoonlijker gaat het niet worden! Maar wist je dat steeds meer mensen – wereldwijd – ervoor kiezen om hun oogbal te verfraaien met een tatoeage?Eyeball tattoos zijn net even anders. De oorsprong van deze tatoeage komt bij een boef vandaan.  Jason Barnum een crimineel die veroordeeld is voor een reeks aan overvallen plus een poging tot moord viel op, omdat zijn halve gezicht is getatoeëerd inclusief zijn één van zijn oogballen.

De oogbal tatoeage is niet voor mietjes, want je bent gewoon bij *bewustzijn* wanneer deze gezet wordt. Met een grote naald wordt er inkt in je oog gespoten. Je kunt de kleur inkt nemen die je het best bij jezelf vind passen. Dat kan blauw, zwart, roze, rood of wat dan ook zijn.

Risicovol

Je moet wel goed nadenken voordat je een dergelijke tatoeage laat zetten, want geheel ongevaarlijk is het niet. Tijdens het zetten, kan je netvlies worden beschadigd. In de US of A wil men deze oogbal tatoeage zelfs laten verbieden. Dus dat.

Foto’s: Instagram

 

 

 

 

Lees ook:Megan Fox zet tattoo voor Mickey Rourke…
Lees ook:Iedereen gaat los op de nieuwe tatoeage van Danny de Munk
Lees ook:Lieke heeft veel lingerie
Lees ook:De trend in Dubai: Golden tattoo’s
Lees ook:NRC.Next: Tatoe verwijderen is duur en pijnlijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>