Look flawless, feel good

 

Wanneer je huid er mooi – flawless – uit ziet, voel je je fantastisch. Er is nu een fijne complete lijn van I BEAUTY welke je huid een gezonde, stralende en vlekkeloze huidteint, elke dag opnieuw belooft. De lijn bestaat uit de innovatieve I Prime Flawless Blur Gel, I Conceal Flawless Foundation in zes tinten, Flawless Foundation Brush en de Flawless Rejuvenating Eye Pads. Deze nieuwe collectie van het huidverzorgingsmerk IMAGE Skincare gaat voor maximaal jeugdig en egaal resultaat.

I Prime Flawless Blur Gel

Ga voor een flawless finish met de zijdezachte I Prime Blur Gel. Breng deze aan als basis vóór je dagelijkse moisturizer of make-up. Het prepareert de huid onmiddellijk zodat je make-up er egaal, fris en vlekkeloos uitziet. De krachtige mix van antioxidanten, plantaardige stamcellen, vitamine C en E vermindert de tekenen van diepe rimpels en fijne lijntjes. Tevens voorkomen deze ingrediënten huidveroudering en bieden ze bescherming tegen vrije radicalen. Een van de key ingrediënten is PhytoCellTec™ Symphytum, dit stimuleert de jeugdigheid van de huidstamcellen waardoor een frisse en gladde huid tevoorschijn komt. Marine Filling Spheres (Soluble Collageen) maken het huidoppervlakte direct elastischer en zacht. BV-OSC, een krachtige, zachte en stabiele vorm van vitamine C, versnelt de collageen aanmaak tot wel 50% beter dan een traditionele vitamine C.

I Conceal Flawless Foundation

Een dekkende, lichtgewicht foundation in zes tinten die verzorgt, geneest en camoufleert voor een vlekkeloze teint. Het product is ideaal voor een huid met pigment, irritaties, littekens, oneffenheden zoals roodheid of onzuiverheden zoals acne. Tevens kan het product goed worden gebruikt na een cosmetisch operatieve ingreep vanwege de antibacteriële en genezende werking. Deze alles-in-één oplichtende en waterbestendige foundation bevat het CPN systeem dat imperfecties verbergt (Correction) herstelt en beschermt (Prevention) en voedt (Nutrition). Peptiden en plantaardige stamcellen herstellen de huidcellen, verminderen diepe rimpels en remmen spiersamentrekkingen in het gelaat na 28 dagen. Het verhoogt de productie van hyaluronzuur en collageen. Het ingrediënt EpiCalmin TCM -een combinatie van drie planten die worden gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde- kalmeert een geïrriteerde huid en versterkt het afweersysteem.

 

Flawless Rejuvenating Eye Pads

De pads op basis van kokoswater verwijderen make-up, hydrateren, voeden en revitaliseren tegelijk de huid rond de ogen. Acquacell en Aloë Barbadensis Leaf Juice zorgen voor hydratatie. Daarnaast kalmeert Aloë Vera de huid met ontstekingsremmende eigenschappen. Ook smeerwortel en kamille dragen hieraan bij en verminderen zwellingen, terwijl Guarana vermoeide ogen energie geeft. Hyaluronzuur en plantextracten verzachten de fijne lijntjes en rimpels en bevorderen de natuurlijke jeugdige uitstraling. De pads zijn ook te gebruiken als anti-aging oogmasker.

 

Verkrijgbaarheid & prijs De verkoopadviesprijs van de I Beauty producten zijn: I Prime Flawless Blur Gel € 59,50 I Conceal Flawless Foundation € 60,50 Flawless Foundation Brush € 39,00 Flawless Rejuvenating Eye Pads € 39,50 Inmiddels wordt IMAGE Skincare door ruim 20.000 instituten in de VS en ruim 500 in Nederland toegepast. De locaties kun je vinden via de link: http://www.imageskincare.nl/behandelcentra-2/.

Lees ook:Eye Pads met kokoswater beloven een frisse oogopslag
Lees ook:Wow wat is je huid gaaf!
Lees ook:Pure plantenpower voor je face
Lees ook:Wat je niet in je mond stopt, smeer je ook niet op je huid!
Lees ook:Never without my primer!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>