Dankzij de analyse van de huid van 2000 vrouwen is er nu een perfecte foundation #N07

Ben jij ook op zoek naar een foundation die als een tweede huid past? Probeer dan de nieuwe  No7 Airbrush Away Foundation. Daarmee creëer je de perfecte basis voor een stralende huid op elk moment van de dag!  De No7 Airbrush Away foundation is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.

No7 Airbrush Away Foundation bevat poeders die fijne lijntjes en poriën optisch vervagen. Dit zorgt in elk licht voor een egale huidteint, zodat je er zelfs voor de camera op je best uitziet. De fluweelzachte textuur zorgt voor een stralende finish en voelt heel comfortabel aan.

De beauty experts van No7 adviseren: “Breng de foundation aan met je vingertoppen of een kwast. Begin in het midden van je gezicht en werk geleidelijk naar buiten. Combineer met een nude oogschaduw en een roze lipstick en je bent klaar voor een selfie!”

No7 biedt niet alleen een uitgebried assortiment foundations maar kan je ook helpen bij het vinden van de juiste kleur foundation. Onze unieke No7 Match Made service is een ware revolutie in de kleurenwetenschap. De experts van No7 hebben de exacte huidteint gemeten van meer dan 2000 vrouwen. Vervolgens hebben ze deze data gebruikt om foundations te ontwikkelen in kleuren, die precies aansluiten bij de kleur van jouw huid. Door met een speciaal ontworpen apparaatje de teint van de huid te meten, ben je verzekerd van de perfecte match!

(€ 17,95).

Lees ook:ADV: Clinique Power Couple en Win!
Lees ook:Dr. Hauschka foundation voor porseleinen huidjes
Lees ook:Best Foundation For Ever
Lees ook:De favo foundation van Julia Roberts: Teint Miracle
Lees ook:In een mum van tijd van melkflessen naar sexy bruine benen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>