Een prachtige huid in 90 seconden

Echt het blijft lastig om je huid perfect op te maken. De ene foundation is er zo weer van af en de andere laat soms gekke schilfertjes achter. Maar gelukkig is er iets nieuws: de  Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer.

Een vloeibare foundation en concealer in één, die volledige dekking biedt zonder zwaar te worden. Keer op keer. Voor een perfecte uitstraling.

Gelijkmatig verdelen als een foundation, of plaatselijk aanbrengen als een concealer. Dit product dekt alles, en toch voel je het niet. Volledige dekking, maar toch lichtgewicht. En het blijft de hele dag zitten. 12 uur lang.

Maatwerk

De ademende samenstelling past zich aan de behoeften van de huid aan. Precies wat ze nodig heeft. Zo worden drogere zones voorzien van extra hydratatie en zijn vetabsorberende deeltjes juist actiever in glimmende gedeelten. De polymeren in de samenstelling drogen niet uit, waardoor de make-up eenvoudig kan worden aangebracht. Of je de huid nu plaatselijk aanstipt of het product gelijkmatig over de huid verdeelt, deze foundation mengt gemakkelijk en is ideaal voor een puntgave ondergrond.

Magic Wand

Dankzij de unieke applicator kunnen voor het aanbrengen diverse technieken worden toegepast. Met het gekromde uiteinde van het staafje kun je stipjes product over het hele gezicht aanbrengen en met een zijwaartse beweging werk je het gemakkelijk uit over de wangen of grotere oppervlakken in het gezicht. Met het uiterste puntje bedek je kleinere oneffenheden. Elke hoek biedt een andere mogelijkheid voor het bereiken van de gewenste dekking.

Simpelweg fantastische make-up

Deze 2-in-1-formule die met de magic wand wordt aangebracht zorgt voor een meer dan gave huid. Een eenvoudige, perfecte, natuurlijk-matte finish met een volledige dekking die 12 uur lang houdt. “Een veelgemaakte fout met foundation is dat mensen te veel aanbrengen”, aldus Jenna Menard, Global Colour Artist bij Clinique. “Daarom is deze unieke applicator zo handig. Hiermee gebruik je altijd precies voldoende product, en breng je dus nooit te veel aan! Wat ik vooral prettig vind aan deze 2-in-1-foundation is dat hij volledig in laagjes kan worden aangebracht, waardoor je de dekking perfect aan je eigen wensen kunt aanpassen. Begin met een kleine hoeveelheid en voeg vervolgens meer toe, afhankelijk van de behoefte.”

Een gaaf resultaat in 90 seconden

Combineer Beyond Perfecting Foundation + Concealer met Universal Superprimer Face Primer en Blended Loose Powder van Clinique voor de volmaakte perfectie. Oftewel #cliniqueflawlessfoundation.

Details, details

Verkrijgbaar in 6 tinten in alle Clinique verkooppunten en in 20 tinten op www.clinique.nl. Ideaal voor huidtypen 2 en 3. Verkrijgbaar vanaf midden februari 2015. Indicative verkoopprijs: €33,00

 

Lees ook:Onmisbaar in je beautycase!
Lees ook:Tover lente op je pipse winter snoetje!
Lees ook:De BB Cream van Clinique gaat als een malle!
Lees ook:Fijne foundation onder alle lichtomstandigheden
Lees ook:Alsof je ge-airbrusht bent, zo mooi!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>