Langhoudende huidperfectionerende make-up die 25 uur blijft zitten

Er goed uitzien maakt je dag een stuk prettiger. Als beautyjournalist ben je altijd op zoek naar nieuwe, betere foundations. Ik ben dan ook erg happy met de Lasting Finish 25 Hour Foundation van Rimmel, want deze belooft langer te blijven zitten, niet af te geven en last but not least hij bevat ook een comfortserum en een beschermingsfactor (SPF 20). Klinkt helemaal supertjes dus! 

Rimmel helpt je bij het creëren van een langdurig dekkend effect. Je huid ziet er perfect uit en voelt comfortabel aan. Dit effect houdt urenlang aan, de hele dag en avond ook nog. Erg fijn.

De vernieuwde Lasting Finish 25 Hour Foundation dekt perfect en is nu verrijkt met het comfortserum, waardoor de huid er tot 25 uur lang perfect uitziet en comfortabel aanvoelt. Een hele dag dansen op een festival, tot in de kleine uurtjes uit je dak gaan op een beachparty… Rimmel zorgt ervoor dat je huid altijd heerlijk comfortabel aanvoelt! Deze perfect dekkende make-up laat zich moeiteloos gelijkmatig aanbrengen, camoufleert oneffenheden, onzuiverheden en zelfs de meest donkere kringen. De formule geeft niet af en is waterproof, zweetproof, hitteproof, dansproof en campingproof, zodat je huid er de hele dag onberispelijk uitziet. Het mooiste is dat de make-up maar liefst 25 uur lang blijft zitten, zodat je altijd verzekerd bent van een perfecte teint.

Comfortserum en Beschermingsfactor

Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation met comfortserum en SPF 20 helpt je je huid jong en gezond te houden! Het nieuwe, huidvriendelijke comfortserum zorgt direct voor een hydraterend effect en legt een vederlicht, maar optimaal dekkend laagje op de huid. Dankzij het comfortserum voelt de foundation de hele dag door comfortabel aan! De formule bevat een beschermingsfactor (SPF 20) die een barrière vormt tegen schadelijke UV-straling, en is verrijkt met Vitamine E die de huid helpt te beschermen tegen vrije radicalen. Deze foundation werkt echt als een beschermend schild voor de huid! Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation met comfortserum en SPF 20 helpt je je huid jong en gezond te houden!

Stijlvolle Musthave

Lasting Finish 25 Hour Foundation met comfortserum is verpakt een gestroomlijnde, glazen 30 ml-flacon met een schuingevormde, knalrode dop. Door het handige pompsysteem is de foundation snel en eenvoudig te gebruiken.

Eindelijk een perfect dekkende foundation zonder concessies! Waar wacht je nog op? Langhoudende, perfect dekkende en huidperfectionerende make-up die de hele dag prettig en comfortabel aanvoelt!

 

Kleuren:

#200 Soft Beige

#201 Classic Beige

#303 Sand

#400 Natural Beige

Adviesprijs: €12,99

Verkrijgbaar vanaf heden

Lees ook:Welkom mooie huid!
Lees ook:Fantastic Foundation!
Lees ook:Wake Me Up Foundation van Rimmel
Lees ook:Getest: lipbalm ‘#710 Drive Me Nude’
Lees ook:Fijne foundation onder alle lichtomstandigheden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>