Clinique superbalanced powder makeup spf 15 ideaal voor acne-huidjes

Omdat mijn nichtje last heeft van een acne huid, maar zich toch wil opmaken, zijn we in de stad op zoek gegaan naar het perfecte product voor haar. We’ve found it en het is van Clinique: Clinique superbalanced powder makeup spf 15

Last van acne, maar je wilt je toch verzorgen? Dan is de Clinique superbalanced powder makeup spf 15 een musthave voor jou! Rijke mineralen gecombineerd met  Vitamine C en E, squalene en murumuruboter egaliseren je huid en verzorgen haar tegelijkertijd. Fantastisch spul als je last hebt van een flinke talg afzetting. Deze minerale poeder foundation belooft het teveel aan talg op te nemen.  In eerste instantie lijkt het een vaste poeder, maar als je aan het doosje draait, ontstaat er een losse poeder precies genoeg voor één ‘opknapbeur’. How great is that? Dit wonderproduct is er in maar liefst acht tinten. Adviesprijs is € 35,00

Lees ook:Het bestaat: superfijne make-up zonder make-up effect
Lees ook:Wauw wat ‘n intelligente foundation
Lees ook:Dikke doei vette huid!
Lees ook:Clinique’s veelzijdige poedermake-up en foundation
Lees ook:Dé perfecte zomerfoundation

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>