Wat zijn jouw beauty-voornemens?

Een nieuw jaar staat klaar. Een nieuwe periode waarin we het beste van onszelf naar boven kunnen toveren. Ik ben benieuwd naar jullie beauty-voornemens. Zelf heb ik er een aantal hieronder op een rijte gezet. Mochten jullie nog goede hebben, dan hoor ik ze graag.

1. Slank het nieuwe jaar in. Ik ga met behulp van shakes van Herbalife en begeleiding van een Herbalife coach aan de slag met mijn body. Ik wil er vijf-zeven kilo vanaf. Opdat ik de zomer lekker kan shinen in mijn bikini en nieuwe killerbody.

2. Meer sporten. Ik heb me voorgenomen dit jaar echt te gaan sporten. Niet halfbakken af en toe een keer, maar gewoon serieus twee x per week.

3. Meer bewegen. Ook wil ik vaker de fiets pakken i.p.v. de auto plus de trap op werk i.p.v. de lift.

4. Elke dag fruit eten, want dat schiet er nog veel te vaak bij in.

5. Trouw mijn kapster blijven bezoeken. Dus om de acht weken opdat mijn haren in goede conditie en toonbaar blijven.

6. Kledingkast uitruimen en wat me niet meer past of niet meer staat te koop zetten op marktplaats.

7. Een zuurstofbehandeling uitproberen voor mijn gezicht. Hier heb ik zoveel goede verhalen over gehoord.

8. De collageenbank uitproberen. Dat is net zoiets als een zonnebank, alleen richt deze bank zich op de collageen-aanmaak. Je huid wordt er dus mooier en steviger van.

9. Mijn tanden professioneel laten bleken bij een deskundig instituut. Eens kijken hoeveel verschil dat maakt.

10. Mijn nagels meer aandacht geven. Eerst een serum gebruiken waardoor ze steviger worden en daarna zorgen dat ze altijd mooi gelakt zijn.

11. Sparen voor een mooie reis…..

Lees ook:Wat zit je haar goed!
Lees ook:Slanker & meer energie met Herbalife, ik test het uit
Lees ook:Herbalife week 1 – afgevallen & fitter
Lees ook:Shake je slank!
Lees ook:Verslavend & gezond: Herbalife Proteïnebars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>