Mixen & matchen met minerale losse oogschaduwpoeders

Al met minerale oogschaduwpoeders ge-experimenteerd? Dan zijn de Mineral Loose Eye Shadows van freshMinerals misschien iets voor jou, deze bestaan uit ultrafijne minerale losse oogschaduwpoeders in uiteenlopende, kleurrijke tinten. Deze geven een prachtige, natuurlijke en vooral egale dekking over het gehele ooglid of, om de arcadeboogjes mee te accentueren. De freshMinerals Eyes Collection is een complete kit met daarin vier tinten freshMinerals Loose Eye Shadow, een Liquid Eyeliner en 4 mooie oogschaduwkwasten. De kit bevat 9 producten. Leuk ook voor in de schoen of onder de kerstboom!

Het toonaangevende minerale make-upmerk freshMinerals wordt wereldwijd door bekende visagisten en celebrities gebruikt vanwege de ultiem professionele resultaten, prettige formuleringen, zeer grote keuze aan producten, complete kits en kleuren, alsmede het stijlvolle design. De gewichtsloze formuleringen van de producten zijn 100% natuurlijk, zeer gebruiksvriendelijk, blijven 24- uur perfect zitten zonder de huid te verstikken en zijn qua design een lust voor het oog. De freshMinerals ‘Eyes Collection’ biedt alles wat je nodig hebt om een mooie, natuurlijke en verfijnde look voor de ogen te creëren. De kit bevat 4 universele kleuren waarmee je naar hartenlust kunt mixen & matchen en die je voor elke gelegenheid apart ofwel gecombineerd  kunt dragen!

Een collectie van 4 tinten Mineral Loose Eye Shadow die passen bij elke kleur ogen!

De freshMinerals Mineral Loose Eye Shadows zijn verkrijgbaar in een gevarieerd palet met adembenemende kleuren in zowel matte als glanzende tinten, voor een natuurlijke look. Je voelt ze niet, ze vlekken of vervagen niet en blijven perfect op de oogleden zitten met een sublieme dekking. De kleuren worden nóg intenser als je ze nat aanbrengt en kunnen op die manier ook als eyeliner worden gebruikt. De minerale formule bevat de vitamines A, C en E en Silica. De Eyes Collection Kit van freshMinerals bevat de 4 tinten: Mystery (licht zandbeige), Conceal Eyes (lichtbruin), Earthy (midden iriserend bruin) en Cat Eyes (donker iriserend bruin).

Liquid Eyeliner voor een sensueel omfloerste blik

Met freshMinerals Liquid Eyeliner omlijn je de blik met nog meer sensuele expressie. Deze rijke, romige en snel drogende vloeibare eyeliner glijdt vloeiend  en soepel langs het ooglid. Met behulp van  het handige kwastje kun je een mooi, strak lijntje trekken. Deze eyeliner is los tevens verkrijgbaar in nog 5 geweldige kleuren (Waterproof Luxury Green, Black, Brown, Brown/Black, Waterproof Blue en Smoke Grey). De milde samenstelling is zelfs geschikt voor gevoelige ogen.

De juiste freshMinerals- kwast voor het juiste oogmake-upeffect!

De freshMinerals Eyes Collection bevat tevens vier verschillende oogschaduw applicatiekwasten. De Eye Cover Brush is perfect voor het professioneel aanbrengen van een basislaagje Mineral Loose Eye Shadow over het gehele ooglid. Met de Angle Brush breng je moeiteloos de perfecte schaduweffecten aan in de arcadeboogjes van de oogleden en kun je de blik perfect shapen en optisch vergroten. Met de Eye Contour Brush kun je de freshMinerals Mineral Loose Eye Shadows optimaal laten vervagen bij de contouren van de oogleden. De Eyeliner Brush maakt het mogelijk om de freshMinerals Mineral Loose Eye Shadows ook nat te gebruiken als kleurrijke eyeliners.

 www.fresh-minerals.nl  voor meer informatie en verkoopadressen in de buurt.

Verkoopprijs: freshMinerals Eyes Collection Kit  € 59,95

Lees ook:Dé ultieme ‘eyecatche​r’ : FreshMiner​als ‘Eyes Collection Kit’
Lees ook:Musthaves: Fresh Minerals Loose Eye Shadows
Lees ook:Glinsterende make-up voor de koude winterdagen
Lees ook:Sexy summer kisses…
Lees ook:Get that Sunset Look…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>