Remmington Shine Line fohn is echt super

Glans is nog steeds de grootste trend in kappersland. Hoe je je haar ook draagt, zolang het maar glanst is alles geoorloofd. Remmington komt met twee nieuwe haarstylingapparaten die lekker veel glans beloven. De Shine Therapy lijn bestaat uit een haardroger en een straightener, die tijdens het stylen je haar verzorgen met een speciaal serum bestaande uit vitaminen en een voedende avocado-olie. Wij deden een test en zijn overtuigd!Het geheim van de Shine Therapy lijn  is de toevoeging van een haarverzorgingproduct; een licht serum van niet-vette verzorgende ingrediënten en avocado olie – rijk aan vitamine A, E en D. Dit serum komt vrij tijdens het gebruik van de Shine Therapy producten. Het zorgt ervoor dat je haar er gezond uitziet én gezond aanvoelt. Je haar voor óf na het stylen extra verzorgen is dus niet meer nodig.

Met een druk op de knop verspreidt de haardroger een lichte nevel van het serum gelijkmatig over het haar voor een verbetering van de glans. De verzorgende ingrediënten zorgen voor minder pluizig haar en beschermen tegen haarbeschadiging en uitdroging die tijdens het veelvuldig drogen van het haar kan ontstaan. Het serum is speciaal ontwikkeld om het haar glans te geven zonder dat het het haar vet maakt. De vitamine-boost zit in een speciaal compartiment in de haardroger. Navullingen zijn gemakkelijk in de haardroger te plaatsen en gaan ieder tot 40 sessies mee.

Ja, wij zijn fan!. Je haar voelt direct zacht en gezond aan en dit gevoel houdt zeker 2 dagen aan zonder vet te worden. Ik (Marieke) was mijn haar altijd met conditioner want anders voelt het heel stug aan, maar dat is nu geen vereiste meer. De Föhn is heel gemakkelijk in gebruik ( je hoeft alleen maar een extra knopje in te drukken) en je voelt of ziet de nevel niet.

Een klein nadeel: juist omdat je die nevel niet ziet of voelt – ook niet als je tegen de spiegel blaast ter controle, zoals de bijsluiter adviseert, kun je wel onzeker zijn of het wel werkt. Nadelig blijft natuurlijk ook dat je met vullingen moet werken. We weten nog niet hoe lang we ermee doen, maar echt goedkoop zijn ze natuurlijk niet in vergelijking met een conditioner uit een fles.

De haardroger kost € 49,95 plus twee na vullingen shineserum twv € 9,95 De stijltang kost € 59,95

Lees ook:Mannen opgelet: krijg ook zo’n Glansrijke coupe!
Lees ook:Carmen denkt met je haren mee
Lees ook:Omdat je van ‘haar’ houdt
Lees ook:Chocolate lips…
Lees ook:Power vitamine Cocktail voor je huid

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Remmington Shine Line fohn is echt super

 1. LuNa

  Grappige uitvinding, maar met een goede borstel glanst mijn haar ook..(zo’n echt haar fohnborstel van de kapper!!). Of is deze echt super!!

    /   Reply  / 
 2. Bureau Monique Lindeboom

  tsja, de industrie komt telkens met nieuwe gekkigheden. wat zal ik zeggen joh. ik ben hopeloos met haarstyling. ik kan het gewoon niet en heb er ook geen geduld voor. gelukkig weet ik dat een goede kapper meer dan het halve werk is (eentje die echt goed kan knippen bedoel ik). ik was lange tijd tevree met die nieuwe braun fohn, maar na een tijdje lijk je er wel aan gewend te zijn en is het effect weg. als je dan weer zo’n apparaat als hierboven gebruikt, merk je dat onmiddelijk. ga maar eens van creme veranderen, merk je ook verschil.

  maar goed, ik had dat apparaat niet thuis vandaag en moest vanochtend op de foto voor een artikel in de Telegraaf (zondageditie, komt er begin jan in) en besloot toch maar ff wat meer aandacht aan mijn haar te besteden: conditioner erin en nog een heatprotecting en volumnizing mousse erover heen van l’oreal en ik had hetzelfde resultaat als met die nieuwe fohn. dus ja….what makes sense huh…*wink*

    /   Reply  / 
 3. LuNa

  Een goed geknipt kapsel is het ook hoor dat het doet….

    /   Reply  / 
 4. Maya

  Verleidelijk..Ik had vorig jaar ook de nieuwe Braun Fohn maar die lijkt niets meer te doen voor mijn haar. Ik heb van nature al droog, golvend haar maar in de winter is het soms echt rampzalig. Wat ik ook doe, het valt niet soepel. En van teveel styling wordt het slap en vettig.
  Ik heb Remington een mailtje gestuurd waar het de Shine Therapy te koop is want dat kan ik verder niet vinden.

    /   Reply  / 
  1. Bureau Monique Lindeboom

   opmerkelijk dat jij dat ook zegt maya, want ik heb dat dus ook, het lijkt wel of die ionenfunctie het niet meer doet. ik heb ook geen idee hoe lang het blijft werken. zal het eens navragen. volgens mij zijn die remmington apparaten gewoon bij BCC-achtige winkels te koop, van die huishou-elektronica zaken.

     /   Reply  / 
 5. Maya

  Het is jammer want ik was eerst razend enthousiast over de Braun föhn maar het effect is nu weg.
  Ik kreeg al een mailtje van Remington terug: ze verkopen Remington bij diverse elektronica zaken, de Kijkshop, Blokker, etc. Ik zag de Shine Therapy nog niet op de diverse websites staan, misschien nog iets te nieuw.
  Ik zou ‘m toch wel willen proberen. Wat ik overigens trouwens een verrassend goed product vind zijn de Liquid Silk Gloss capsules van Gliss Kur.

  Overigens: ik wens jullie en jullie families alvast heel prettige kerstdagen toe!!

    /   Reply  / 
 6. Lida

  Niet kopen!
  Heb hem van marktplaats (nieuw)
  Er kom techt heel weinig olie uit, de olie is zo op..
  en als je op de bijsluiter kijkt is het inferieure olie.
  Miskoop!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>