Klassieker Acqua di Gio Man nu ook navulbaar

Er zijn maar weinig mensen die nog nooit Acqua Di Gio Homme van Giorgio Armani hebben geroken. De frisse, sexy mannengeur is zo populair, een echte klassieker!  Voor mannen die een lange termijn relatie hebben met dit parfum is er nu de Refillable Spray. Navulbaar dus…

 

 

Ik (Marieke) houd van mannen met originele, niet al te bekende luchtjes ; Tom Ford, Narciso Rodriquez, Creed Himalaya etc.  Maar voor Acqua Di Gio maak ik graag een uitzondering. Ik heb een zwak voor dit luchtje, ook al is het parfum zo achterhaald als de pest. Hij doet me denken aan mijn eerste twee vriendjes en aan een hoop scharrels uit de kroeg ( en natuurlijk ook aan de lekkere man uit de reclame). Ik herken de geur al van een afstand.  Zelfs in een overvolle naar bier en zweet stinkende discotheek kan ik ze er zo tussen uit pikken ( net als bij J.P. Gaultier Le Male overigens…). En ook mijn vriendinnen hebben een zwak voor dit luchtje. Net als zoveel vrouwen eigenlijk. Best knap om een geur te ontwikkelen die zowel een heleboel mannen als een heleboel vrouwen aanspreekt. En dat al jarenlang!

De Refillable spray kost € 85,15 voor 100ml en is vanaf eind november verkrijgbaar.

Lees ook:

Kreun…Tom Ford White Patchouli

Monique en Tanja testen najaarspafums

Nieuwe mannengeuren Paco Rabanne en Kenzo

Lees ook:Fresh from nature : Acqua di Gioia
Lees ook:Acqua di Gioia…een ode aan de vrouw en de natuur
Lees ook:Er zit een sexy luchtje aan Rihanna…
Lees ook:Voorpret: vanaf eind maart ‘Aqua di Gioia Satin Edition’
Lees ook:Thierry Mugler parfumvoorpret!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Klassieker Acqua di Gio Man nu ook navulbaar

  1. Stefan Kloosterboer

    Goed nieuws voor ons milieu: scheelt erg veel verpakking! Zeker als de verpakking van biologisch afbreekbaar plastic wordt gemaakt. Een voorbeeld voor andere Geur-fabricanten

      /   Reply  / 
  2. Jessica

    Idd is een goed voorbeeld voor de andere parfum-huizen! Het is trouwens een super lekker geurtje!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>