Zo draagt Victoria Koblenko haar steentje bij aan een betere wereld….

 

v.l.n.r.: Irani Sen, Victoria Koblenko, Marja Baas.

Om de wereld een beetje mooier te maken kiest actrice Victoria Koblenko ervoor om fairtrade leren design tassen en accessoires te dragen. Ze is zeer gecharmeerd van het merk MYOMY do goods. Dit merk heeft onlangs de Positive Icons campagne gelanceerd.Het Nederlandse high end modemerk met een groen hart deelt tijdens deze campagne iconische portretten en verhalen van makers en dragers van de leren design tassen. Zij maken met de productie en de aankoop van de duurzame design tassen de wereld een beetje mooier en beter. Met deze campagne willen ze mensen inspireren om bij te dragen aan een betere wereld.

Iedere drager is uniek en beleeft een eigen verhaal met zijn of haar tas. De campagne nodigt mensen uit om portretten en verhalen van en over zichzelf te posten. Iedereen die een tas van MYOMY do goods heeft kan een eigen foto plaatsen op social media kanalen met deze tas en de zin: ‘I AM …… and I do good. #PositiveIcons, MYOMY’. Daarmee maken ze kans op een reis voor twee personen naar de makers in India.

De ambachtslieden in India verdienen met hun vakwerk een eerlijk loon, gezondheidszorg en onderwijs voor de hele familie. In 2007 startte het bedrijf met haar eerste design: MY PAPER BAG. Inmiddels zijn de producten verkrijgbaar in meer dan 300 winkels in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België en Australië en in de webshop. Kijk voor meer informatie op www.myomydogoods.com De actievoorwaarden van de wedstrijd zijn te vinden op http://www.myomydogoods.com/positive-icons/challenge.html

Lees ook:Victoria Koblenko houdt van haar blanke huid
Lees ook:Zwangere Victoria Koblenko oefent alvast…
Lees ook:Get in Bed for Peace
Lees ook:Bekende vrouwen promoten duurzame fashion
Lees ook:Victoria Koblenko doet een Rihannatje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>