Zonnebrillenshow op 10 kilometer hoogte

Tegenwoordig is the sky the limit! Op 10 kilometer hoogte verrast worden door een team modellen die de nieuwste modetrends in zonnebrillenland showen. Dat overkwam de passagiers van Corendon op hun vlucht naar het zonnige Kreta. Het werkterrein van het vliegtuigpersoneel veranderde tijdelijk in een echte catwalk. Specsavers en Corendon gaven met deze ludieke actie officieel het startsein voor het zomerseizoen.

In Nederland hebben we nog maar mondjesmaat van de zomer mogen genieten, maar in grote delen van Europa is de temperatuur al naar aangename hoogtes geklommen. De echte zonaanbieders maken hier al volop gebruik van. Met nog een lange zomer voor de boeg greep Specsavers de kans om op unieke wijze bij consumenten de nieuwste collectie  zonnebrillen onder de aandacht te brengen. Maar niet alleen je ‘look’ is volgens Specsavers belangrijk.

Zonnebrillen zijn hot and happening. Toch is een UV-filter niet het eerste waar onze blik op valt bij aankoop van een nieuwe bril. Nee, een zonnebril moet vooral mooi staan en goed bij de vorm van het gezicht passen, aldus het Specsavers Zomerzon Onderzoek. Wieteke Lap, woordvoerder van Specsavers: “Op de korte termijn kan teveel zonlicht in de ogen leiden tot brandende ogen of lichte hoofdpijn. Wat veel mensen niet weten is dat veelvuldige blootstellingen aan UV-straling op de lange termijn zelfs kan leiden tot bijvoorbeeld staar. Dus let bij aankoop van een nieuwe zonnebril altijd goed op de vermelding UV400 of 100% UV-bescherming om er zeker van te zijn dat je ogen goed beschermd worden.”

Voor meer informatie: www.specsavers.nl

Tekst: Mandy van der Plas

Lees ook:Vrouwen zijn ijdeler als het om zonnebrillen gaat
Lees ook:Foute bril is een afknapper!
Lees ook:Kek brilletje
Lees ook:ONTDEK BIJ KRUIDVAT DE NIEUWSTE MAKE-UP TRENDS VAN DEZE ZOMER
Lees ook:Romeo Beckham gaat de mode in!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>