Kleding van BN-ers kopen

Heb je altijd al een kledingstuk van een bekende Nederlandse vrouw willen hebben? Dan kun je vanavond je slag slaan, want vanavond 31 maart zullen onder andere kledingstukken van Brigitte Nijman, Alexandra Alphenaar, Kim-Lian van der Meij, Jessie Jazz (Miss Nederland 2015) Ruth Jacott en Liesbeth List worden geveild. De opbrengst gaat naar ‘Hart voor Vrouwen’. Hart voor Vrouwen is een goed doel dat zich samen met de Hartstichting inzet om meer onderzoek te doen naar hart- en vaatziekten bij vrouwen. Ondanks dat hart- en vaatziekten bij vrouwen doodsoorzaak nummer 1 is en de oorzaken hiervan sterk verschillen met die van mannen, worden de onderzoeken alleen bij mannen uitgevoerd.

Second Stage Vintage

De kledingstukken zijn ingezameld door Elisah Baijens (dochter van Liesbeth List) en Vera Luijendijk die met hun winkel Second Stage Vintage kleding van bekende Nederlanders verkopen. Het event vindt plaats op 31 maart 2016 in Jachtslot de Mookerheide en wordt gepresenteerd door Chimène van Oosterhout.

Meer informatie:

www.secondstagevintage.comhttp://www.hartvoorvrouwen.nl https://www.facebook.com/Hart-voor-Vrouwenonderzoeksfonds-van-het-Radboudumc-399980476803427/?fref=ts

Lees ook:Draag rood!
Lees ook:Hart nodig….
Lees ook:Mannen 20 procent meer kans op kanker
Lees ook:Je buikomvang zegt veel over je gezondheid
Lees ook:Zembla docu ‘Borsten voor je verjaardag’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>