Trouwen in een japon van 3 tientjes…. Yes you can!

Trouwen, superleuk, maar helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wil je toch eens weten hoe het is om in een trouwjurk te shinen dan kun je nu je slag slaan, want Zeeman heeft een trouwjurk in de aanbieding voor nog geen 3 tientjes! Really? Ja serieus!!

De trouwjapon is door hun eigen stylisten ontworpen. Ze hebben gekozen voor materialen die er goed uitzien, maar niet duur zijn. En ze hebben er niet 1 maar veel laten maken bij een leverancier die ze goed kennen. Niet op maat gemaakt, maar in 4 standaardmaten, met een stretch bovenkant waardoor hij veel vrouwen past. De rok is bewust extra lang gemaakt, zodat hij eenvoudig op de juiste lengte kan worden gemaakt.

Zo is Zeeman: “We doen zoveel mogelijk zelf en we bedenken altijd of het nóg eenvoudiger kan. Zo lukt het ons om verantwoorde kwaliteit te bieden voor de laagst mogelijke prijs. Een prijs waardoor heel veel mensen plezier van onze artikelen hebben. Onze trouwjurk kost 29,99 euro. En daar zijn we trots op.”

De trouwjurk kan vanaf 9 februari worden besteld op www.zeeman.com/trouwjurk. Kijk voor meer informatie op zeeman.com

Lees ook:Zeeman-modellen in overvloed!
Lees ook:Maak zelf Shamballa-armbanden
Lees ook:Zeg het met een zeepje…
Lees ook:Laten we lekker gaan multi-masken!
Lees ook:Bekendmaking Kampioenen ‘Davidoff Champion’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>