Agendatip: Maffe Marathon

Dinsdag 26 maart om 18.00 uur start de Maffe Marathon bij de Bijenkorf. In filiaal Amsterdam vindt de feestelijke aftrap plaats.
Tijdens dit openingsevenement vallen ruim 1.000 ballonnen uit de lucht. Daarin zitten sleutels die de deur kunnen openen naar bijzondere prijzen. Drie
gelukkige winnaars mogen met behulp van topstylisten Jetteke van Lexmond, Bodo Breg en Chantal Bles een nieuwe outfit aanschaffen ter waarde van 750 euro.
Daarnaast zijn luxe producten uit het Maffe Marathon-aanbod te winnen, waaronder een iPod en accessoires van Seiko en Michael Kors.

Nieuwe merken

Nieuw in het Maffe Marathon-assortiment zijn onder andere de luxe merken Reiss, Michael Kors, Emporio Armani en Madame SuperTrash. Ook zijn luxe artikelen van merken als Tommy Hilfiger, McGregor, G-Star, Diesel, Guess, Rituals, Scotch & Soda en Vingino voor een maffe prijs beschikbaar. Het speciaal ingekochte assortiment sluit aan bij voorjaarsmodetrends als Rivièra Remix (romantisch, jaren 50) en Collision (prints, contrasten).

Maffe Marathon nog meer online

Vanaf dit weekend verschijnen de Maffe Marathon-boekjes in de Bijenkorf App en op deBijenkorf.nl. Members van de Bijenkorf krijgen de boekjes thuis op 19 maart. De verwachting is dat de boekjes ruim een miljoen keer bekeken worden. Bijzonder is dat vrijwel alle producten uit het Maffe Marathon-assortiment ook op deBijenkorf.nl te verkrijgen zijn en besteld kunnen worden vanuit de Bijenkorf App.

Maffe Marathon: 26 maart tot en met 7 april

Onder het motto ‘Ontdek je verlangens’ biedt de Bijenkorf tientallen premium merken tegen maffe prijzen. De Maffe Marathon vindt plaats in alle filialen van de Bijenkorf en op deBijenkorf.nl en duurt van dinsdag 26 maart 18.00 uur tot en met zondag 7 april 2013.

Lees ook:Fashion meets DDD
Lees ook:Goed nieuws voor Jesse Pinkman fans
Lees ook:Make-up artist Charlotte Tilbury komt naar Nederland
Lees ook:Topshop komt opnieuw naar Amsterdam
Lees ook:Mineral Care wordt Mineral Skin Cosmetics

1 Reacties // Reageer

One thought on “Agendatip: Maffe Marathon

  1. Bijenkorf fan

    Dat lijkt me een mooie actie! Hopelijk komt er nog zo’n actie.
    Altijd leuk om een volledige nieuwe outfit te krijgen :) .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>