Wat is jouw erotische fantastie?

Ik hoorde mezelf laatst vragen: “denk je dat bejaarden nog seksen?” Jawel dus, zie hieronder de uitkomsten van een onderzoek van de fijne erotiekwinkel Christine le Duc.

De favoriete seksfantasie van 65-plussers blijkt om een keer met toestemming van de partner vreemd te gaan. Hoe vreemdgaan is dat dan nog vraag je je af, maar ondeugend is het wel  Onder jongeren van 18 tot 24 jaar is het juist de minst populaire fantasie. Naarmate de leeftijd stijgt neemt ook de populariteit van deze fantasie toe. Dat blijkt uit onderzoek van de geheel vernieuwde erotiekwinkel Christine le Duc onder 1058 mensen.

De favoriete fantasie van Nederlandse vrouwen is om seks te hebben op een openbare plaats. Mannen dromen ervan om de liefde te bedrijven met meerdere personen. Bij de vrouwen staat seks met meerdere personen op de tweede plaats, gevolgd door het spelen van een erotisch rollenspel. Bij de mannen staat seks op een openbare plaats op plek twee, seks met een beroemdheid op plek drie. Bij de vrouwen is het opnemen van een seksfilm de minst populaire fantasie, terwijl mannen het minst te porren zijn voor een vrijpartij met iemand van hetzelfde geslacht.

Taboes doorbreken Christine le Duc wil de taboes die nog op seks rusten doorbreken en spoort mensen aan om hun fantasieën uit te laten komen en hun belevingen te delen. Het nieuwe motto van het bedrijf is dan ook ‘Live your fantasy’. In de 31 filialen kunnen bezoekers erotiek beleven: ze zien, ruiken, horen en voelen dat het om meer draait dan alleen producten. De ombouwoperatie van de winkels is inmiddels van start gegaan en komende zaterdag opent in Hilversum het eerste vernieuwde filiaal zijn deuren.

Nog wat interessante statistieken uit het onderzoek: 14 procent van de ondervraagde vrouwen noemt zichzelf biseksueel, tegenover 10 procent van de mannen. Van de mannen noemt 5 procent zichzelf homoseksueel, van de vrouwen ziet 4 procent zichzelf als lesbienne. Het onderzoek werd uitgevoerd door Newcom Research.

Wat is eigenlijk jouw erotische fantasie? Op onze poll staan een aantal suggesties

 

 

Lees ook:Nederlandse man geeft niks om zijn uiterlijk
Lees ook:Mannen 20 procent meer kans op kanker
Lees ook:Hoeveel naaktselfies staan er op jouw mobieltje?
Lees ook:Velen dromen van een gezond gewicht
Lees ook:Hete lucht is slecht voor je handen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>