Huur een designertas en shine! #suckerforbags

I’m a sucker for designer bags. En daarin ben ik niet de enige! Mijn collega’s en BFF’s zijn ook stapel op tassen van Lanvin, Louis Vuitton en Chanel. En terecht, want wie wil er nou niet voor de dag komen met een tas die pure eyecandy uitstraalt?! 

Op Facebook werd ik gevraagd een pagina genaamd ‘Sucker for bags’ te liken. Mijn interesse was gelijk gewekt. Sucker for bags biedt de oplossing voor vrouwen (en mannen die graag met een tas lopen) die gek zijn op designerbags en die graag met verschillende exemplaren de show stelen: lekker huren die handel!

Via hun site suckerforbags.nl  kun je dus de meest fantastische (zowat!) nieuwe designerbags huren. Bijvoorbeeld voor een week of langer. Ze hebben tassen van o.a. Dior. Givenchy, Chanel, Louis Vuitton, Valentino, Hermes, Saint Paris en Proenza Schouler. De een nog mooier dan de ander!

We love this site!

 

Lees ook:Chanel in zee met Willow Smith
Lees ook:Must see: tassen die door royals zijn gedragen
Lees ook:Mierzoete commercial Dior Miss Cherie met Sofia Coppola
Lees ook:David Bowie is the face van Louis Vuitton
Lees ook:Marc Jacobs was eerder ook al nakende te zien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>