2016: het jaar van de Marilyn Monroe look

Max Factor komt met nieuwe waanzinnige make up welke is geinspireerd op Marilyn Monroe. De iconische look van Marilyn MonroeTM, Max Factor’s Global Ambassador, was vooral gebaseerd op de magistrale uitstraling van haar ogen en mond: prachtige volle, gelifte wimpers waardoor haar ogen groter leken en deze van precies de juiste hoeveelheid ‘flirt’ voorzagen. En haar kenmerkende signatuur: volle glanzend-rode lippen. Max Factor brengt de magie van Marilyn nu binnen handbereik met de introductie van twee onmisbare beautyklassiekers: Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara en de Max Factor Marilyn MonroeTM Lipstick Collection.

Perfecte mascara met meer volume

Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara is echt een musthave, want deze mascara geeft de wimpers onmiddellijk een lift en zorgt voor zichtbaar meer volume en glamour. De vernieuwde Lash-Lifting-Borstel is verantwoordelijk voor deze verbetering. Door de unieke spiraalvorm en de afwisseling van piepkleine vinnetjes en borstelhaartjes wordt ieder wimperhaartje individueel opgetild, met mascara bekleed én gekamd. Deze slimme aanpak zorgt voor vol ogende, optimaal gelifte en gescheiden wimpers met als resultaat een sensuele, open oogopslag. Tot slot bevat deze revolutionaire Lash-Lifter-borstel ook een speciaal uiteinde waarmee je heel gemakkelijk de onderste wimpers en de wimpers in de ooghoeken bereikt.

Lift je wimpers op

Veel vrouwen denken dat het krullen van wimpers hetzelfde effect biedt als het liften, maar dit is een misverstand: door te krullen verander je de vorm van de wimper en ‘knak’ je de wimpers als het ware doormidden, waardoor alleen nog maar de bovenste helft van de wimpers van de voorkant zichtbaar is. Dankzij de Lash-Lifting-Borstel van de Voluptuous mascara ‘lift’ je als het ware de hele wimper omhoog, zodat je een groter deel van de lengte van de wimper van voren kunt zien. De nieuwe Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara zorgt letterlijk en figuurlijk voor een zichtbaar, ‘lash-lift effect’. Nooit eerder was het creëren van een glamorous lift zo toegankelijk.

Sensuele Marlilyn Monroe lippen

Marilyn MonroeTM was de verpersoonlijking van glamour. Zij zorgde er samen met Max Factor’s ‘Ruby Red’ voor dat het dragen van rode lipstick van een opvallende beauty-uiting tot een onmiskenbare make-up essential transformeerde. Want Marilyn MonroeTM had niet zonder reden een passie voor robijnrode lippen. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen de kleur rood associëren met kracht, motivatie en passie. Met de nieuwe Max Factor Marilyn Monroe TM Lipstick Collection speelt Max Factor in op de beauty- en glamourwensen van de hedendaagse vrouw. De collectie is opgebouwd uit vier speciaal ontwikkelde roodtinten. Met behulp van Colour Technology heeft Max Factor een collectie rode lipsticks ontwikkeld waarin op zijn minst één kleur rood zit die bij elk individu past: Iedere lipstick werkt – dankzij een ondertoon van oranje, blauw of paars – in perfecte harmonie samen met individuele huidtinten: warm, koel en donker. De kleuren zijn zó samengesteld dat iedere tint eruit springt en bij elke vrouw voor een glamourtransformatie zorgt.

MARILYN RUBY RED – geinspireerd door Marilyn,  De originele, iconische tint waar Marilyn zo van hield.

MARILYN SUNSET RED –warme huidtonen,  Sunset Red is een prachtige oranje/rode tint die perfect past bij een warm getinte huid.

MARILYN BERRY – koele huidtonen,  Rood met een blauwe ondertoon die een lichte of koele huidtoon schitterend aanvult.

MARILYN CABERNET – donkere huidtonen,  Rijk als een luxe rode wijn met veel body. De diepe roodtinten met paarse ondertonen vormen de ideale combinatie voor donkerdere huidtonen.

The perfect RED 

• Kleur – De lipstickformules bevatten micropigmenten voor een verhoogde lichtreflectie en een intense kleuruitstraling.

• Formule – De met verzorgende druivenpitolie en avocadoboter verrijkte formule voorkomt dat lippen na verloop van tijd uitdrogen.

• Geur – De bijzondere uitstraling van de Marilyn Monroe TM Lipstick Collection wordt extra versterkt door de toevoeging van inspirerende geurelementen: een bovenliggende noot van frisse citrus en een sensueel vleugje vanille.

Het begint met een goede basis

Marilyn MonroeTM wist – dankzij Max Factor – in de jaren 50 al dat een goede basis essentieel is voor iedere geslaagde glamouruiting. En dat is nog steeds het geval. Gelukkig zijn vandaag de dag topproducten beschikbaar waarmee iedere vrouw snel en gemakkelijk de perfecte basis kan leggen voor haar glamourlook.

MAX FACTOR FACEFINITY ALL DAY FLAWLESS 3 IN 1 FOUNDATION

FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation biedt de voorbereidende kracht van een primer, de maskerende correctie van een concealer en de sublieme finishing touch van een foundation.

De FaceFinity All Day Flawless Foundation is Max Factor’s meest geliefde foundation en nu beschikbaar in 3 extra tinten, zodat deze foundation nu voor nog meer liefhebbers is weggelegd.

Het palet is uitgebreid met 2 hele lichte huidstinten en 1 donkerdere tint, het palet bestaat nu uit in totaal 8 huidstinten.

Max Factor Bronzing Powder

Deze bronzer leent zich uitstekend voor contouren en shapen, waarmee je het gezicht meer vorm kunt geven. Met behulp van de matte variant (Bronze) creëer je op strategische plekken in het gezicht schaduwen, zodat het gelaat wat smaller of juist ronder lijkt. De shimmer-variant (Golden) zorgt op eigen kracht het hele jaar door voor een zonnig gebronsde uitstraling.

Tip: “Vind je het moeilijk om de juiste foundationkleur te kiezen? Kies dan eerder een tint te licht dan te donker, want met Max Factor’s Bronzing Powder breng je de huid weer tot leven door warme contouren aan te brengen en je huid een gezonde boost te geven.”

Line up: 

Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara € 17,99*

Max Factor Marilyn MonroeTM Lipstick Collection € 14,99*

Max Factor FaceFinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation € 16,99*

Max Factor Bronzing Powder € 12,99*

Nog even geduld, want deze producten zijn vanaf februari 2016 verkrijgbaar.

* Dit is een adviesprijs. De uiteindelijke verkoopprijs wordt uitsluitend door de winkelier bepaald.

 

Lees ook:Wimpers als Adriana Lima
Lees ook:Best mascara ever
Lees ook:Je nieuwe BFF: Big Bold Volume by the Lash Mascara
Lees ook:Love your wimpers!
Lees ook:Krijg megalange wimpers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>