Oh My Gloss! Ben je klaar voor een colorful party?

Whieoeeeeeeeeeeeeeeeeeei ladies & ladies, het festivalseizoen komt eraan en die wil je natuurlijk kleurrijk beleven. Ofwel lekker shinen toch?!  Kom maar op met  Pinkpop, Mysteryland, A Day in the Parc en alle andere leuke feestjes.

Rimmel London nieuwe Colourfest Lip & Nail Collection by Rita Ora, is geïnspireerd opfestivals en muziek. Een caleidoscoop aan kleur en met in de hoofdrolde NIEUWE Oh My Gloss! Lip gloss en NIEUWE 60 Seconds Super Shine nail polish voor de meest glossy lippen en stralende  vingertoppen en teennagels. Pak je lievelingsshirt, short en zonnebril, lak je nagels, geef je lippen glans en rock hyper realistisch, super surrealistisch, hip -hop-hippie modieus… de hele zomer door!

Als vervolg op het fenomenale succes van haar eerste Colour Rush Collection heeft Rita zich dit jaar gericht op de vrijgevochten festivalscene bij het ontwerpen van haar psychedelische  Colourfestlijn.Partygangers laat je lippen knallen met de zes weelderige kleuren van de nieuwe lip-loving OH My Gloss! 6-uur lipgloss. Zet  je nagels op het hoofdpodium met de 12 superglanzende pastels en felle kleuren uit de nieuw geformuleerde 60 Seconds Super Shine Nail Polish -lijn. Zorg dat het een schitterende zomer wordt vol kleur en glans!

NIEUW Oh My Gloss! 

OMG! Zing, schreeuw en gil met volle, hi-gloss, stralende lippen. Verleg je grenzen van lang aanhoudende glans want met Oh My Gloss! combineert Rimmel voor het eerst de‘Gloss Lock’ technologie met arganolie en vitamine E. De formule geeft je lippen hierdoor meer dan 6 uur lang kleur, glans en comfort , zonder plakkerig, maar juist met een heerlijk luchtig gevoel op je lippen –is er een betere festival liplook te bedenken?

Met de zes levendige roze, mauve, coral, nude en heldere tinten kun je dag en nacht feesten. Voor een uitbundige stoot fuchsia, probeer Ooh La La (#500).  Kus de lippen met de mooie bessenkleur Snog (#330).Of geef ze een knallend kauwgomroze accent met Glossaholic (#150). Elke fabkleur doopt de lippen in een wetlook glans die oh zo mooi is.

NIEUW 60 Seconds Super Shine Nail Polish By Rita Ora 

Leef je uit met kleuren creëer de meest stralende nagels in feel good festivalkleuren. Rimmel introduceert in deze collectie haar  nieuwe 60 Seconds Super Shine Nail Polishformule met de unieke 3-in-1 Nail Colour Technologyvoor een opvallende superglanzende kleur in recordtijd!

Dit kleine flesje heeft een grootse inhoud. Alles wat je nodig hebt is slechts één kwaststreek
vooreen exactaangebrachte kleur die zowel een basiscoat alseenglossy topcoat finishbevat–wow, een echt 3-in-1 resultaat! Het uiterst nauwkeurige kwastje maakt van iedereen een pro. Het glijdtperfect overde nagels voor een onberispelijke,professionele finish. De sneldrogendeformule is in  minder dan 60 seconden*droog, dus hoef je geen minuut korter te feesten.En niet onbelangrijk, de ‘chip’bestendige, niet verkleurende formule blijft tot wel 10  festivaldagen zitten. *in één laagje aan te brengen

Rita, die de nieuwe 60 seconds nagellaklijnsupport, heeft haar naam gegeven aan 12 kleuren van de lijn.Gebaseerd op catwalktrends, de hotste kleuren voor de komende zomer en haar ongelofelijke gevoel voor street style heeft Rita 6 in het oogspringende pastelkleuren en 6 opvallendfelle kleuren gecreëerd voor een manicure die swingt. Volg de regenboog-van zonnig geel Daisy Days (#450) en bloedoranje Peachella (#408) viabessenroodGlaston-Berry (#300)en babyrozeSweet Retreat (#270) naar azuurblauwBestival Blue (#860)en   aqua-groen Roll in the Grass (#878). Omarm de Colourfest belevenis en breng op elke nagel een verschillende kleur aan!

De 12 hippie-chic kleuren zitten in fab flower-power flacons die bezaaid zijn met  witte madeliefjes. En natuurlijk staat Rita´s signatuur trots op elke dop. Ga deze zomer helemaal voor de festivalkleuren! Geef lippen en nagels een dosis crowd-surfende kleur en glans met de nieuwe  Rimmel Colourfest Collection by Rita Ora.

Oh My Gloss!

De lip-loving gloss formulegeeft je lippen meer dan 6 uur lang kleur, glans en comfort.
. Voor de allereerste keer heeft Rimmel arganolie toegevoegd aan een lipgloss.
. De glossis samengesteld met vitamine E.
. De formule bevat Rimmel’s slimme ‘Gloss Lock’ technologie voor langdurige 3-dimensionale glans.
. Oh My Gloss!voelt niet plakkerig,maar juist luchtig en comfortabel op de lippen aan.

 6 stralende kleuren:

. #150 Glossaholic
. #330 Snog
. #500 Ooh La La
. #530 Go Gloss or Go Home
. #120 Non-Stop Glamour
. #800 Crystal Clea

Oh My Gloss! adviesverkoopprijs € 6,99

60 Seconds Super Shine Nail Polish By Rita Ora

. Rimmel’s nieuwe 3-in-1 Nail Colour Technology geeft je nagels in één kwaststreek een basiscoat, een rijke kleur en een glossy topcoat finish.
. De ‘chip’bestendige, niet verkleurende, superglanzende formule blijft tot wel 10 dagen zitten.
. De snel drogende formule is in minder dan 60 seconden droog
.Het maxi precisiekwastje glijdt perfect over de nagel voor een onberispelijke professionele finish.
. Een exacte applicatiein één kwaststreek.
*in één laagje aan te brengen

12 kleuren onderverdeeld in:

Pastel kleuren

#413 Oragina
#408 Peachella
#450 Daisy Days
#498 Rain Rain Go Away
#558 Go Wild-er-ness
#860 Bestival Blue

Felle kleuren

#270 Sweet Retreat
#300 Glaston-Berry
#322 Neon Fest
#400 Tangerine Tent
#880 Port-a-loo Blue
#878 Roll in the Grass

60 Seconds Super Shine Nail Polish By Rita Ora adviesverkoopprijs € 3,99

De RIMMEL Colourfest Lip & Nail Collection by Rita Ora collectie is nuverkrijgbaar.
Get ready voor een feest van kleur!

 

Lees ook:Lekker shinen op Koningsdag ~ Lak je nagels in de nationale kleuren!
Lees ook:Zo stelen je nagels de show op Kingsday!
Lees ook:WK-nagels lakken!
Lees ook:Rita Ora schittert bij de Grammy´s met Rimmel London
Lees ook:Zomerse musthaves: Rimmel’s essentials

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>