Grote ogen zijn weer in

De zoektocht naar de perfecte mascara stopt nooit, want er komen elke keer betere en mooiere mascara’s op de markt. Neem nu de nieuwe van Rimmel – de  ScandalEyes Retro Glam Mascara – dat is er echt een om van te houden!

De sixties zijn terug en dit wordt gevierd met een vollere en weelderigere look dan ooit.

Herbeleef de onafhankelijkheid van de sixties: de vrijheid van meningsuiting en belangrijker nog, de vrijheid van verleiding. Dankzij de zandlopervorm volgt het borsteltje vanScandalEyes Retro Glam perfect de vorm van de wimperlijn waardoor elke afzonderlijke wimper omhoog en naar voren wordt geduwd. De unieke vorm is zo ontworpen dat zelfs de allerkleinste wimpertjes worden bereikt met als resultaat extra grote ogen en extra veel volume. Maar het wordt zelfs nog beter: met deze mascara heb je geen last van vervelende klontjes die je sexy ogen ruïneren.

Londen, de bakermat van de moderne stijl en natuurlijk van Rimmel, heeft altijd al de trend gezet. De verpakking van de ScandalEyes Retro Glam Mascara is scherp, avant-gardistisch en geometrisch: gewoonweg eye-conic! Cirkels, ronde vormen en een elegant kleurschema van monochroom zwart-wit vormen een eerbetoon aan de ontwerpers uit die tijd.

De ‘babe’ van de sixties wordt in een nieuw daglicht gezet door Rimmel-girl Georgia May Jagger. Als dochter van een icoon uit de sixties heeft zij het van de beste geleerd! Haar pose legt de nadruk op de prachtige Bambi-ogen terwijl ze als Rimmel-girl pronkt op de beroemdste tijdschriftcovers van de eeuw.

Vergeet die Culturele Revolutie… Het is tijd voor een wimperrevolutie! Grote ogen zijn weer in. Dankzij ScandalEyes Retro Glam Mascara worden wimpers VOL en WEELDERIG!

 

Consumentenadviesprijs: 12,99

Kleuren: Black (001)

Verkrijgbaar vanaf: september 2013

Lees ook:Get that sixties look
Lees ook:Musthave: Intens zwarte 3-seconden Eyeliner
Lees ook:Georgia May Jagger steelt show premiere the Great Gatsby
Lees ook:Rita Ora schittert bij de Grammy´s met Rimmel London
Lees ook:Zachte, extreem lange en sexy wimpers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>