Epic! 3 verschillende kleuren lipstick in 1 huls

Deze lipsticks zijn de beautybom!! De Triple Core 3D collectie lipsticks van Oriflame, want dit zijn een reeks innovatieve lipsticks in vijf sprankelende nuances. In elke lipstick worden drie verschillende kleuren in één huls gecombineerd. Dit creëert de optische illusie van vollere lippen met een intense kleurpracht en… een geraffineerd 3D-volume!

Drie tinten in één lipstick voor een uniek 3D-effect

De nieuwe Triple Core 3D Lipsticks bevatten drie verschillende kleuren die samen werken om een optisch verbluffend lipvolume te creëren. Met slechts één applicatie bereik je drie spectaculaire effecten! De meest donkere tint (de buitenste kern) zorgt voor een contoureffect om de lippen meer volume te geven. De zilverkleurige tint (de middelste kern) maakt de lippen optisch direct voller. De lichte tint (de binnenste kern) zorgt voor de finishing touch door middel van een contrasterende kleur. Het resultaat? Perfect opgemaakte, mooi verzorgde lippen met een verbazingwekkend volume!

De nieuwe Triple Core 3D Lipsticks van Oriflame zijn verkrijgbaar in de tinten:

Nude Peach

Coral Pink

Red Coral

Fuchsia Candy

Berry Pink

Distributie, verkoopprijs & meer informatie:

De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ‘s-Hertogenbosch.

Verkoopprijs

  • ·         Oriflame Triple Core 3D Lipsticks:          € 13,00/stuk verkrijgbaar vanaf heden.

De Oriflame producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website www.oriflame.nl

 

Lees ook:Schitter met diamanten op je lippen
Lees ook:Verleid met ‘Melting Pink’
Lees ook:Love is in the air!
Lees ook:Shinen met Giordani Gold ‘Incontro’
Lees ook:Lipgloss met spiegelglans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>