Gun jezelf extreem lange & sexy wimpers

Droom je van lange zwoele wimpers tijdens de komende zomervakantie? Een oogopslag met een geraffineerde, katachtige vorm? ‘s Morgens opstaan met zwoel omlijste ogen en er direct tiptop verzorgd uitzien? Maar bovenal, dit alles zónder mascara, wimperverf of wimperkruller? Dankzij wimperverlenging is het mogelijk! Beaulashes is expert op het gebied van deze immens populaire trend en is dé wimperextensions-stylist van diverse bekende Nederlandse vrouwen!

Beaulashes is het bedrijf van Claudia Saadhoff specialiste in het op een professionele wijze aanbrengen van wimperextensions en de nieuwe LashCoat Treatment. Diverse bekende Nederlandse vrouwen, waaronder Hind Laroussi, Fajah Lourens, Bergit Lewis en Glennis Grace behoren tot de vaste klanten. Daarnaast biedt Beaulashes professionele trainingen tot wimperstyliste op locatie.

Wimperextensions worden onterecht vaak verward met het tijdelijk opplakken van wimperstukjes of kunstwimpers. Het gaat hierbij echter om een geheel andere techniek. De methode van wimperverlenging waarmee Beaulashes werkt komt oorspronkelijk uit Amerika. Hierbij worden de eigen wimpers stuk voor stuk nauwkeurig verlengd met enkelvoudige kunstwimperhaartjes. Dit is dus een totaal andere methode dan die van wimperstukjes die tussen de eigen wimpers worden geplakt, of die met kant-en-klare kunstwimpers die op het ooglid worden gelijmd en die ‘s avonds weer dienen te worden verwijderd.

De voordelen?

Het voordeel van de wimperextensions via Beaulashes? Mascara is niet meer nodig en zelfs oogpotlood is geen noodzaak meer! In vergelijking met wimperstukjes en kunstwimpers heeft deze professionele methode bovendien een aanzienlijk langere houdbaarheid en zorgt op een spectaculaire wijze voor een geheel natuurlijk effect van lange en volle wimpers. De methode waarmee Beaulashes werkt, waarbij de wimpers één voor één worden verlengd, is gewichtsloos en is volledig onschadelijk voor de natuurlijke wimpers. Deze wimperextensions zijn ideaal voor de komende zomervakantie. Geen gedoe met mascara die uitloopt en ook aan het strand of bij het zwembad altijd een sexy en mooie verzorgde oogopslag!

Wimperextensions in diverse lengtes, diktes, kleuren en effecten

Met de wimperextensions via Beaulashes zijn er verschillende effecten mogelijk. Het is daarom belangrijk om van tevoren te bepalen welk effect je wilt bereiken, omdat er verschillende soorten haartjes beschikbaar zijn. Deze variëren in lengte, dikte, kleur en zijn minder of meer gekruld. Een veel gevraagde look is die van de ‘kattenogen’. In de buitenste ooghoeken worden dan langere wimperhaartjes aangebracht en in de binnenste ooghoeken zijn de wimperextensions korter.

Natuurlijke wimpers als basis

Bij het plaatsen van wimperextensions via Beaulashes vormen de eigen, natuurlijke wimpers de basis. De techniek van wimperextensions is dus alleen geschikt om je natuurlijke wimpers te verlengen. De natuurlijke wimpers krijgen ook meer volume, maar omdat de kunsthaartjes aan de eigen wimpers worden bevestigd, kan de wimperstyliste er dus niet meer van maken dan dat iemand zelf van nature heeft. Locaties waar van nature geen wimpers aanwezig zijn (‘lege plekken’ in de wimperrand) kunnen daarom met wimperextensions niet worden opgevuld.

Hoe verloopt de behandeling via Beaulashes?

De wimperextensions via Beaulashes worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd met een speciale lijm die getest is op allergieën. De eerste behandeling duurt ongeveer 60-75 minuten Het aantal wimperextensions dat gezet wordt, is afhankelijk van de hoeveelheid natuurlijke wimperharen. Het effect houdt ca. drie tot vier weken. Deze tijdsduur hangt mede af van hoe snel de natuurlijke wimpers groeien en uitvallen. De kunsthaartjes die aan de natuurlijke wimpers vast zitten, vallen immers op een natuurlijke wijze met de eigen wimpers uit. Het voordeel hiervan is, dat je niet in één keer alle wimperextensions verliest, maar dat dit een geleidelijk proces is. Om de drie tot vier weken is een nabehandeling (refill) nodig en wordt de hoeveelheid kunstwimpers weer aangevuld, zodat een zo mooi mogelijk en natuurlijk ogend effect optimaal behouden blijft.

De voordelen van wimperextensions via   Beaulashes op een rijtje:

 • De wimpers worden langer, steviger, dikker en ogen voller
 • Altijd een verzorgde look, zelfs zonder make-up
 • Diverse effecten mogelijk
 • Gewichtsloos
 • Bestand tegen water (douchen, zwembad, zee, regen), zweten en (zon)licht
 • Geen plukjes wimpers bij elkaar geplakt dus een natuurlijke look
 • Langdurig houdbaar effect (gemiddeld ca. 4 weken)
 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
 • Vol bij de wimperaanzet, natuurlijk rank bij de uiteinden
 • Geen beschadiging van de natuurlijke wimpers

 

                       

ZOMERTIP: LashCoat, de Mascara-Treatment die 3 tot 4 weken blijft zitten!

Wil je deze zomer ook je natuurlijke wimpers een intens zwarte kleur geven zonder mascara of wimperverf? Beaulashes heeft hiervoor de LashCoat Treatment! Deze behandeling wordt uitsluitend gedaan door professioneel getrainde (schoonheids)specialistes, omdat de uitvoering heel nauwkeurig dient te worden gedaan voor een optimaal resultaat. LashCoat is een semi-permanente mascara, die tijdens douchen, sporten, zwemmen, slapen, zweten, etc… gedurende 3 tot 4 weken perfect blijft zitten en die gaandeweg vervaagt. Het aanbrengen ervan duurt ongeveer 30 minuten. De combinatie met de wimperextensions via Beaulashes geeft een extra geraffineerd effect, voor een zomer zonder zorgen om je wimpers!

Meer informatie & tarieven:

Beaulashes zet op afspraak Wimperextensions en LashCoat Treatments op locatie in heel Nederland. Dankzij een mobiele behandeltafel kan de behandeling overal ter plaatse op een comfortabele wijze worden ondergaan.

Tevens kunnen de behandelingen bij de salon van Beaulashes in Emmen worden geboekt.

De tarieven:

 • Nieuwe set Beaulashes Wimperextensions - €  99,00

 

 • Nabehandeling (binnen 4 weken na de eerste behandeling) – €  59,00

 

 • LashCoat Treatment Onder- en Bovenwimpers - €  70,00

(Tijdelijke introductieaanbieding t/m juni 2013 voor € 50,00)

 • LashCoat Treatment alleen onder- of bovenwimpers - €  45,00

(Tijdelijke introductieaanbieding t/m juni 2013 voor € 30,00)

Voor meer informatie is er de website: www.beaulashes.com

Lees ook:Dezelfde wimpers als Glennis Grace
Lees ook:Nieuw in Nederland: Wimperpermanent
Lees ook:Wimpers als Adriana Lima
Lees ook:Feestelijke blauwe, paarse én groene wimpers
Lees ook:Wimpers tot de hemel!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>