Mét een kus van Kate Moss…amazing dé Lasting Finish Lipsticks!

Een opgemaakte mond geeft je gezicht meer expressie. Je valt op. Het heeft iets fris, iets kleurrijks
en glamourous. Kate Moss weet dat ook. Zij heeft haar looks aan Rimmel verbonden,
omdat ze zich kan vinden in hun beautyproducten. Beauty.blog mocht laatst kennis maken met Kate’s Lasting Finish Lipsticks. De Lasting Finish Lipsticks van Rimmel bestonden al, maar zijn nu gerelaunchd en verbeterd. Bovendien heeft Kate haar naam er nu aan verbonden én dat wil zeker iets zeggen. Het zijn fijne lipsticks, ze ruiken goed en blijven mega-laaaaaaaaang zitten. Vanaf oktober kun jij ze zelf proberen, dus nog heel eventjes geduld.
 
 
The story:
Kate Moss en Rimmel vormen al lange tijd een samenwerking op schoonheidsgebied. Samen hebben de ultieme London-girl en het edgy Londense make-upmerk volledig weten te herdefiniëren wat het betekent om hip en cool te zijn. Kate en Rimmel hebben nu besloten om een stap verder te gaan in hun samenwerking. Het topmodel ontwikkelt voor de eerste keer haar eigen lipstick assortiment, exclusief voor Rimmel. Maak kennis met de spannendste make-uplancering van het jaar: de Kate Moss Lasting Finish Lipstick collectie.

 

 
Kate’s liefde voor de Rimmel Lasting Finish Lipstick bestaat al lang. Ooit onthulde ze dat de beroemde Heather Shimmer-kleur de eerste lipstick was die ze ooit kocht. Met haar debuut in de make-up geeft ze deze klassieker een sensationele draai en voegt ze iets toe van haar eigen onimiteerbare gevoel voor mode en o-zo-moeiteloze glamour.
 
Eerst wordt in de legendarische formule de unieke zwarte diamant verwerkt om de wauw-factor van Kate haar kleurencollectie tot het maximale niveau te brengen. De formule is bovendien vol van lichtreflecterende eigenschappen, voegt aan elke kleur diepte en intensiteit toe en zorgt daarmee voor die unieke hypnotiserende Kate Moss-kracht.

 

Kate Moss over haar nieuwe lipstick collectie: “Ik wilde eigenlijk graag een assortiment creëren van makkelijk draagbare, klassieke kleuren die ik zelf altijd heb gedragen en prachtig vond. Dat was mijn inspiratie. Van felrode tot zachtroze en huidkleurige tinten. Er is een kleur voor iedereen en voor elke gelegenheid. Het was ook erg belangrijk voor mij dat ze fijn waren om op te hebben. Wat je ook aanhebt, er is vast en zeker een kleur die erbij past!”

Het wereldberoemde model had voor de collectie een zeer duidelijke visie. Met al haar ervaring op de catwalk, in de studio en op de rode loper heeft ze in samenwerking met Rimmel exclusief voor de Kate Moss Lasting Finish Lipstick collectie 6 verbluffende kleuren gecreëerd. Kate’s kleur nummer 1 is haar nummer 1 rood, de ultieme kleur voor een avondje uit en haar basis huidskleur is kleur nummer 3.

Alle kleuren zijn intens en romig met één enkele uitzondering: nummer 15, een superparelachtige zachtpaarse grijstint die op zichzelf gedragen kan worden als stijlstatement of over een andere kleur om er een nieuwe tint aan te geven. Net zoals Kate zelf zou doen door bijvoorbeeld een leren jack over een avondjurk te dragen.

Vanaf oktober 2011 in de winkel
  
adviesprijs: € 9,49

Lees ook:Kate kiest voor Ruby Powder in lipstick
Lees ook:Eindelijk een matte lipstick!
Lees ook:Kate’s musthaves
Lees ook:Get Kate’s look
Lees ook:Kate Moss kust DIOR….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>