Brow Powder for the finishing touch

Je wenkbrauwen net geëpileerd en toch nog niet helemaal tevreden over hun uiterlijk? Dan is de Brow Powder van Anastasia jouw ding! Met dit tweekleurige compacte poeder kun je mooie, natuurlijke wenkbrauwen creëeren. Het poeder hecht zich mooi tussen de haren en blijft perfect zitten, zonder uit te smeren.De tabletten bestaan uit twee verschillende teints, waarmee de perfecte kleur bij jouw haarkleur gecreëerd kan worden. Adviesprijs = € 23,50 Verkrijgbaar in vier tinten.

Lees ook:Banana powder en andere musthaves
Lees ook:Billion Dollar Brows
Lees ook:Word dé knapste deze kerst en shine!
Lees ook:Gun jezelf de ‘same look’ als de modellen uit New York
Lees ook:Clinique superbalanced powder makeup spf 15 ideaal voor acne-huidjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>