“Take care of your body it’s the only place you have to live in”

Detoxen is goed voor je. Maar soms lastig vol te houden. Maar je kunt nu ontgiften, een betere nachtrust en sloten meer energie krijgen, terwijl je slaapt. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar de Purifying energy pads van Alessandro maken deze beloftes waar. Ideaal deze manier om weer fris en fruitig voor de dag te komen.

Hoe het werkt:

7 dagen lang plak je de energy pads onder de voetzolen waardoor ‘giftige’ stoffen het lijf kunnen verlaten. De voeten worden gevoed en het algemene welzijn bevorderd; ‘overnight’. Aan te raden is om de kuur een aantal keer per jaar te volgen voor het beste resultaat.

Met deze footpads van Alessandro begin je fris, uitgeslapen en bruisend van energie de dag. Kom maar op met alle hectiek, want jij bent er klaar voor.

Lees ook:Eye Pads met kokoswater beloven een frisse oogopslag
Lees ook:Buddha Spa Travel Set: perfect reissetje voor je handen en je nagels!
Lees ook:Hydraterende crème met glanseffect
Lees ook:Mag ik je voeten kussen?
Lees ook:Hier ga je blij van worden: voeten hulpjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>