Kersttip: naar Egypte

Geen idee wat je met de kerst gaat doen? Wat about een tripje naar Egypte? Egypte is hot!! In de afgelopen weken is het aantal boekingen naar Egypte met 300% gestegen ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

De vraag naar de Egyptische badplaatsen Hurghada en Marsa Alam neemt gestaag verder toe, waarbij de voordelige prijs en wat men daarvoor krijgt op de vakantiebestemming zeer belangrijk is. Dit, naast het zeer stabiele winterzonklimaat met veel zonuren en geen regen, zorgt voor een dusdanige toename in de vraag dat reisorganisatie Neckermann twee extra vliegtuigen per week en tijdens de kerstvakantie zelfs vier extra vliegtuigen gaat inzetten om aan de vraag te kunnen voldoen. “Na een aantal turbulente jaren zien we de vraag naar deze twee populaire badplaatsen de laatste weken  met driehonderd procent stijgen en is het vertrouwen in het toerisme bij de Egyptische hoteliers weer terug. Partner Sunrise opent nog voor Kerst een nieuw hotel in de jachthaven van Port Ghalib wat aangeeft dat men weer volop gelooft in toerisme”, aldus Reinoud Koot, Commercieel Directeur Differentiated Products.

Het hotelaanbod aan de Rode Zee is na een moeilijke periode weer volledig back on track. De service en faciliteiten in de resorts zijn volledig operationeel, waardoor het de gasten aan niets ontbreekt. Entertainment programma’s draaien op volle toeren en de buffetten zijn goed gevuld. In niets is te zien dat het ooit anders is geweest. De kustplaatsen en luchthavens worden goed beveiligd, wat soms een wat over-beveiligd gevoel kan geven. De Egyptische overheid is er alles aan gelegen om de veiligheid zoveel mogelijk te garanderen.

Hotelaanbod
Neckermann Reizen biedt 63 hotels aan deze winter, waaronder hotels gelegen in de regio Hurghada; in El Gouna, Makadi Bay en Soma Bay en in Marsa Alam is het aanbod geconcentreerd in Port Ghalib en El Quseir. Variërend van luxe 5-sterren resorts met alle mogelijke faciliteiten tot het nieuwe Sunrise Marina Resort waarbij de appartementen door de hele haven van Port Ghalib gesitueerd zijn en daardoor het individuele reizen benadrukken. In alle badplaatsen aan de Rode zee is de onderwaterwereld de grote attractie, waarbij hotels vaak diverse mogelijkheden bieden in de vorm van duikscholen en snorkel activiteiten.

Meer info:

op www.neckermann.nl via het customer contactcenter 0900-5550555 of een ANVR reisbureau.

Lees ook:Schoonheid in de oudheid
Lees ook:Nieuwe borsten: appels of peren?
Lees ook:De beste Valentijn cadeautips voor hem en haar
Lees ook:Miss Eco Netherlands 2016: Laura Ghobrial
Lees ook:Take care in the air

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>