Doei onzuivere huid! Priori® helpt je er van af

Een onzuivere huid of een huid met acné komt niet alleen voor bij tieners! Ook mannen en vrouwen op latere leeftijd kunnen hier veel hinder van ondervinden. Een huid met onzuiverheden kan meerdere oorzaken hebben, die zowel van binnen uit als van buitenaf kunnen ontstaan. Hoe dan ook zorgt dit vaak voor een gevoel van onzekerheid en de nodige frustraties. De Advanced AHA- lijn van PRIORI® Skincare biedt met de Gentle Facial Cleanser en de Perfection Facial Gel een optimaal kuurduo, dat bij consequent gebruik al snel zorgt voor puurheid, perfectie en een opvallend hernieuwde gave en frisse teint!
 
De PRIORI® Advanced AHA- producten hebben een hoge mate van werkzaamheid door de gezondheid van de huid te verbeteren op meerdere belangrijke fronten. Zo worden de hydratatie van huid en het natuurlijke exfoliatieproces van binnenuit krachtig en in de diepte gestimuleerd dankzij geavanceerde AHA’s. Deze twee processen vertragen het natuurlijke verouderingsproces van de huid. Een verbeterde hydratatie en exfoliatie van de huid leiden tot genormaliseerde huidfuncties en dus tot een gezondere huid, die er weer jeugdig en stralend uit zal zien. De lijn is uniek op de markt, omdat dit het enige AHA- merk is dat het zogeheten ‘LCA- Complex’ bevat. Dit is een geavanceerde  combinatie van melkzuur (een lichaamseigen stof), essentiële vitaminen en antioxidanten: A, C, E & Pro-Vitamine A in een time-released liposomencomplex!
 
De voornaamste effecten voor de huid van PRIORI®’s geavanceerde AHA’s:
 
ü  Effectieve exfoliatie van de huid, tot in meerdere huidagen
ü  Opzienbarende verbetering van de epidermale- en dermale vochtniveaus
ü  Krachtige stimulering van de aanmaak van huideigen collageen- en elastinevezels
ü  Intensief herstel van de droge, verouderde en/of door de  zon beschadigde huid
ü  Ideaal voor de probleemgevoelige huid en bij terugkerende acne
ü  Zichtbare vermindering van rimpels en fijne lijntjes
ü  Het totale huidbeeld verbetert opvallend
 

NIEUW! Een schone, frisse en pure huid met PRIORI® Advanced AHA Gentle Facial Cleanser

PRIORI® Advanced AHA Gentle Facial Cleanser is een licht schuimende, romige cleanser met het exclusieve PRIORI® LCA- Complex. Dit is een unieke combinatie van hoogwaardige antioxidanten en melkzuur voor een perfecte en vooral zeer  diepgaande reiniging van de huid. De milde formule reinigt de huid in alle zachtheid en exfolieert haar tegelijkertijd optimaal, zonder de natuurlijke barrièrefunctie van de huid aan te tasten. De uitgekiende mix van ingrediënten waaronder allantoïne, kamille- extract, melkzuur en de antioxidant vitamines A, C, E stimuleert de natuurlijke aanmaak van huideigen hyaluronzuur en maakt de huid zacht, glad en opvallend helder qua teint. Deze cleanser is geschikt voor elk huidtype, zelfs de meest gevoelige zoals een huid met rosacea of acne.
NIEUW! Een opvallend zuivere, heldere en gave huid met PRIORI® Advanced AHA Perfection Facial Gel

Wie een onzuivere huid heeft, wil graag een doeltreffend product dat de huid zichtbaar en voelbaar zuivert, kalmeert en dat de talgproductie en ontstekingen reguleert en vermindert. PRIORI® Advanced AHA Perfection Facial Gel is een lichte, vloeibare gel met een verfrissend vleugje citrus. Deze formule werd speciaal ontwikkeld voor de ouder wordende huid met steeds terugkerende onzuiverheden en/of acne. De samenstelling op basis van geavanceerd melkzuur, de hoogwaardige antioxidant vitamines A,C en E en werkstoffen zoals salicylzuur, silicium en fosforlipiden, helpt bij het verminderen van onzuiverheden en verstopte poriën. Het exclusieve LCA- Complex biedt de huid tegelijkertijd superieure anti-aging voordelen en vermindert de aanwezigheid van fijne lijntjes en rimpels. Het resultaat? Een opvallend gave en zuivere huid met een heldere, frisse teint en een jeugdige uitstraling!
Verkoopprijzen & meer informatie:

De producten van PRIORI® Skincare worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Beauty Injection uit Nieuwegein en worden verkocht bij professionele schoonheidssalons.
 
Voor een adres van een salon in de buurt en meer informatie is er de website www.prioriskincare.nl    
 
Verkoopprijzen:              
 
PRIORI®  Advanced AHA Gentle Facial Cleanser                     €  36,00/180 ml
PRIORI®  Advanced AHA Perfection Facial Gel                        €  33,50/  30 ml

Lees ook:Een nieuw seizoen, een nieuwe huid…
Lees ook:Effectieve oogserums laten je blik stralen
Lees ook:Vriendjes voor je huid
Lees ook:Get that healthy glow!
Lees ook:Pigmentvlekken en huidverkleuringen door UV- straling?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Doei onzuivere huid! Priori® helpt je er van af

  1. Maya

    oeehhh klinkt als een wondermiddel ahhaha i like it!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>