E-Matrix, de natuurlijke vervanger voor injectables

De E-Matrix is nog maar net overgewaaid uit Hollywood en is in Nederland al een ware hype te noemen. Bekende Nederlanders laten de injectable naalden links liggen en kiezen liever voor deze natuurlijke huidverstrakking behandeling. De behandeling is uniek omdat het voor alle huidtypen geschikt is en voor het eerst kunnen ook de rimpels rondom de ogen behandeld wordenDe E-Matrix maakt diep in de huid nieuwe huidcellen aan en zorgt voor een verhoogde productie van collageen. De huid oogt na 1 behandeling van 30 minuten al veel jonger, vitaler en strakker.
De E-Matrix maakt, in tegenstelling tot andere methoden (laser/licht), alleen gebruik maakt van radio frequente energie (RF).  De oppervlakte van de huid wordt daardoor niet beschadigd.  Zonnen voor of na de behandeling is geen probleem meer en bovendien behoren vervelende herstelperiodes tot de verleden tijd. ‘S ochtends neemt u een behandeling en ’s avonds mag u uw make-up al weer op. Dat is wel zo fijn als u nog ergens naar toe wilt en mooi voor de dag wilt komen!
 
Klinische onderzoeken wijzen zeer goede resultaten aan voor alle huidtypen. Vooraanstaande dermatologen en esthetische artsen spreken lovend over de E-matrix. Door al zijn unieke eigenschappen wordt het innovatieve apparaat ook wel “de medische doorbraak” op het gebied van huidverbetering en huidverstrakking genoemd.
 
Voor meer informatie: www.ergoeduitzienmag.nl of bel 0172 – 782419
 
Beeldmateriaal:
E-matrix promofilmpje: http://www.youtube.com/watch?v=cgcFIinhKtA
CBS News: http://www.youtube.com/watch?v=dqmc_l9SnP4&NR=1
De Doctors: http://vimeo.com/8979544
Rachel Ray: http://vimeo.com/8979948
DR. Phil: http://vimeo.com/9925432
 
 
Over Cosmetique Totale, de distributeur van de E-Matrix
Cosmetique Totale  heeft 60 vestigingen in Nederland en werkt met HBO opgeleide Huidtherapeuten. Deze huid therapeuten hebben een BIG registratie en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie (NVH). Daarnaast is Cosmetique Totale distributeur van medisch esthetische apparatuur van Syneron in Nederland. Voor meer informatie kunt u terecht op:  http://www.cosmetique-totale.nl
 
Over Syneron
Syneron Medical Ltd. (NASDAQ: ELOS) fabriceert en distribueert medisch esthetische hulpmiddelen.
De innovatieve elōs technologie is de basis van zeer effectieve, veilige en kost efficiënte systemen die het artsen mogelijk maken om geavanceerde oplossingen aan patiënten  te bieden op   het gebied van anti aging en litteken verwijdering. Het bedrijf is in 2000 opgericht en het hoofdkantoor, R&D en fabriek van Syneron Medical Ltd. bevinden zich in Israel. Syneron heeft kantoren en distributeurs over de gehele wereld, inclusief het Noord-Amerikaanse hoofdkantoor in Irvine, Californië en een Aziatische-Pacifisch hoofdkantoor in Hong Kong. Dit kantoor draagt zorg voor sales, service en support. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.syneron.com.

Lees ook:Het best bewaarde BEAUTY geheim van de OSCARS
Lees ook:“Steeds grotere vraag naar injectable vervangende behandeling”
Lees ook:E-Matrix, de natuurlijke vervanger voor injectables
Lees ook:Alles wat je wilt weten over Botox!
Lees ook:Decubal steunt de ‘Duizend Borsten Beurs’

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “E-Matrix, de natuurlijke vervanger voor injectables

 1. Doortje

  Wie heeft er ervaring met E-matrix? Is het echt zo wat ze beloven?

    /   Reply  / 
 2. Sandra

  Ik ben ook erg benieuwd.
  Iemand ervaring?

    /   Reply  / 
 3. Maria

  Heb het vorige week vrijdag laten doen, je kunt niet s’avonds je make-up weer op en naar een feestje gaan. Want na de behandeling gloei je als een kachel en heb je een knalrood gezicht en hals, met kleine afdrukjes van de noppen van het apparaat, de volgende dag is het nog iets erger en je moet het gewoon heel goed insmeren, pas de derde dag wordt je gezicht iets minder rood en minder met afdrukken maar dan begint het vervellen, niet heel erg, maar je ziet het wel en je gezicht is heel trekkerig. Dit is tot nu toe mijn ervaring.

    /   Reply  / 
  1. Agnes

   Hoe lang duurde het voordat het er weer “normaal” uitzag?
   En heeft het ook geholpen? Ben erg benieuwd.

     /   Reply  / 
   1. Mirella

    Het duurde bij mij wel een week voor ik er weer normaal uit zag. De eerste drie dagen waren echt vreselijk. Het verhaal dat je je ‘s avonds alweer mag opmaken en naar een feestje kunt gaan klopt dus niet. Ja, naar een gemaskerd bal…

      /   Reply  / 
 4. lfn

  Hi Maria,

  En wat is de ervaring tot nu toe? Aangezien je niet meer hebt gereageerd zal het wel goed zijn?

  Welk gedeelte heb je laten doen? En weet je hoelang het werkt?

  Groetjes L.

    /   Reply  / 
 5. anja

  ik heb morgen mijn eerste behandeling (ik krijg er 3 a 4)
  ik heb fijne fronslijntjes op mijn voorhoofd en acne littekens op mijn wangen.. ben heel erg benieuwd, ook naar de ‘pijn’ want kan ik vrij weinig over vinden.

    /   Reply  / 
 6. Akar

  Ik heb het ook laten doen . Nu inmiddels drie dagen geleden. ik had acne littekens. Volgens hun gaat dit zeker weg. Ben beniewd… Je mag inderdaad geen make up op hoor. Dit kan ook niet omdat je huid brandt…. Je ziet inderdaad noppen op je gezicht inmiddels zitten er kleine korsjes op en is het minder rood. Ben benieuwd….

    /   Reply  / 
 7. Mirella

  Ik heb nu ruim een maand geleden de eerste behandeling gehad. Ik was een paar dagen niet toonbaar, had overal vierkante afdrukken van het apparaat zitten. Het leken wel een soort brandwonden, ik maakte me zorgen of het wel weg zou trekken.
  Dat deed het gelukkig wel, maar om nou te zeggen dat het verder iets voor mijn huid heeft gedaan, nee.
  Pigmentvlekken zijn niet minder geworden. Ik weet wel dat je meer behandelingen zou moeten hebben voor resultaat, maar omdat ik er een week niet uit heb gezien en vanwege de kosten twijfel ik of ik het wel de moeite waard vind om ermee door te gaan.
  Ik zou graag de ervaringen horen van anderen die al meer behandelingen achter de rug hebben.

    /   Reply  / 
 8. Sjonnie

  Vandaag mijn 3e behandeling gehad, op de hoogste stand. Pijnlijk en na een paar uur nog steeds wat branderig gevoel. De 1e keer zag ik wel resultaat, maar dat trok voor een groot gedeelte weg na een aantal weken. Na de 2e behandeling zag ik langer resultaat en voor het beste resultaat vandaag de derde en voorlopig laatste behandeling. Acnelittekens waren al minder, poriën veel fijner, mijn gezicht heeft weer gezonde body en mijn immer glimmende huid heb ik ook niet meer; nu een gezonde kleur. Zelfs mijn oogleden hangen niet meer, het vermoeide is van mijn gezicht, heerlijk!
  Ben wel heel benieuwd hoe mijn gezicht er over een aantal dagen uit zal zien.
  Gisteren kreeg ik van twee collega’s, die ik al een tijd niet had gezien, een compliment dat ik er zo goed uit zag……. Dus resultaat? Ja, absoluut! En op een natuurlijke wijze.
  Maar pijnloos? Niet echt, of je moet de behandeling op een laag niveau doen. Maar ach, ik weet waar ik het voor doe.
  In het verleden wel een keer botox en Restylane gedaan; werkt ook prima, maar daar gaat je expressie en Restylane breekt af binnen anderhalf jaar……. Ematrix zorgt voor natuurlijke vulling, callogeen, en de veroudering is een aantal jaren teruggedraaid.
  Al met al: niet pijnloos, aantal dagen roodheid, maar oh, wat een resultaat :-D

    /   Reply  / 
  1. hilde

   ik heb het ook laten doen , veel geld kwijt en resultaat 0 ;de eerste dag dat ik terug ging werken vroegen ze of ik ziek was want ik zag er zo moe uit, dat was niet wat ik verwachte :)

     /   Reply  / 
 9. ellen

  ik heb 2 behandelingen gehad, er pijnlijk!! (hoogste stand) . Dit is nu een paar maanden geleden en het helemaal niks voor mijn huid gedaan.

  Niemand heeft ook gezegd dat ‘ik er goed uitzag’ , behalve 2 personen die ook wisten dat ik het gedaan had, dus was niet objectief.

  ik zou een derde behandeling krijgen maar heb die afgebeld. zonde van geld
  (dus nu 1000,- weggegooid geld) .

  ik ga na de zomer een chemische peeling nemen.

    /   Reply  / 
 10. Agnes

  niet erg positief allemaal. Zeker niet als je ziet wat het kost.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>