Getatoeërde vrouwen geliefd bij mannen

Nu Jesse James zijn beeldschone vrouw Sandra Bullock bedroog met een getatoeëerde babe met zelfs tekeningen in het gezicht, vragen velen zich af wat de aantrekkingskracht van mensen met inkt op hun huid is. De Amerikaanse psychologe en sexperte Belisa Vranich legt uit waarom het niet verrassend is dat Jesse James voor de bad girl Michelle McGee koos.

Niet meer marginaal
Tattoo’s zijn niet langer weggelegd voor enkel gespierde zeemannen, ook steeds meer vrouwen wagen zich aan een permanente tekening op de huid. Het is moeilijk een celeb jonger dan dertig te vinden die er geen heeft. Tattoo’s zijn niet langer enkel bestemd voor ‘marginalen’, het wordt steeds vaker als sexy en uitdagend gezien, het geeft je de look van de bad boy of girl.

Extreem
“Michelle McGee is extreem, ze heeft tattoo’s in het gezicht en op haar handen, echt hard core dus. Velen vragen zich af wat Jesse James bij deze vrouw zoekt, aangezien hij thuis de ‘brave’ Sandra Bullock heeft zitten. Michelle lijkt een betere partij voor James op het eerste gezicht. Tattooliefhebbers, en dat geldt voor alle mensen van een bepaalde subcultuur, voelen zich tot elkaar aangetrokken. Michelle draagt het label van ‘slet’, door haar uiterlijk, Sandra is het toonbeeld van elegantie. Bij Tiger Woods is het net hetzelfde, hij is getrouwd met een schoonheid, waarom zou hij haar dan bedriegen? Overspel heeft echter niets te maken met schoonheid, het gaat om verveling, weinig discipline en het opeisen van rechten”, argumenteert Vranich. 

Verleiding
Belisa gaat verder: “Sandra Bullock en Jesse James zijn het typische voorbeeld van het brave meisje dat de bad boy wil temmen. Dat soort mannen kiest een voor hen ‘ongewone’ vrouw omdat ze stiekem hopen dat zij hem kan veranderen. Maar de voorkeur voor Jesse James voor wilde, getatoeëerde vrouwen bleef en steekt nu duidelijk de kop op terwijl zijn vrouw ver weg druk bezig was.  Of je nu van tattoo’s houdt of niet, je kunt niet ontkennen dat McGee een mooie vrouw is. En voor een man die houdt van inkt op de huid, is dat erg verleidelijk.”

bron: nina.nl

Lees ook:Sandra Bullock als omaatje naakt te zien
Lees ook:Mooie meisjes van 50 en ouder
Lees ook:Jennifer Aniston heeft het allermooiste lichaam
Lees ook:Sandra Reemer trots op haar knappe moedertje
Lees ook:Nieuwe tattoo Rihanna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>