Meer voordelen met Minerale Make-up

foto: ‘Fresh in Miami Blues’-herfstlook van FreshMinerals

En ben jij al om? Gebruik je al minerale make-up? Ik merk om me heen dat er nog maar weinig vrouwen van het bestaan van minerale make-up weten. Daarom deze uitleg. Minerale make-up is hot @ the moment. Het is gemaakt van natuurlijke mineralen. Minerale make-up is gezonder voor je huid dan de normale make-up soorten. Omdat minerale make-up uit droog poeder bestaat kunnen er geen

bacteriën in groeien. De mineralen in de make-up zijn ook natuurlijke zonneschermen die je huid tegen de schadelijke zonnestralen beschermen. Verder sluit minerale make-up je poriën niet af en loop je geen risico op allergieën, want alle producten zijn op gevoeligheid getest. Geen enkel van de minerale make-up producten wordt op dieren getest en ze zijn niet schadelijk voor het milieu. Kortom minerale make-up biedt meer voordelen dan gewone.

Kijk ook eens op: www.fresh-minerals.nl voor meer informatie en verkoopadressen in de buurt.

Lees ook:Meesterlijke Mineral Makeup
Lees ook:Minerale make-up, beter voor je huid of spookverhaal?
Lees ook:Lady Gaga kan niet zonder freshMinerals…
Lees ook:Ook de hypergevoelige huid is gebaat bij ALIMA Pure
Lees ook:Veel moois op komst van Ahava

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>