Duitsland in de ban van opvolgster Sylvie Meis

Opvolgster Sylvie Meis: 19 jaar jongere Pamela Reif

Jarenlang was Sylvie Meis (39) het bikini-model van  ”Hunkemöller”. Na hier mee te zijn gestopt, is het nu ene beeldschone Duitse influencer genaamd Pamela Reif, die schittert in de lingeriecampagnes van dit fijne merk. Wat een babe!

Pamela Reif  (20) hoort met haar drie miljoen aanhangers, tot de Duitse Influencer-elite. Duitsland omarmt Sylvie’s opvolgster maar wat graag. En dat begrijpen we. Pamela lijkt een mix tussen Estelle Cruijff en Sylvie Meis. Als die twee een dochter hadden gekregen, dan was dit het resultaat geweest

La Reif heeft sinds kort een eigen lingerielijn (haar eerste) en de musthave collectie is o.a. verkrijgbaar in de online winkel van Hunkemöller.

Het is overigens niet de eerste keer dat de Instagram hottie in de ranke voetsporen van onze Sylvie treedt. Eind vorig jaar werd bekend dat Pamela het gezicht werd van  schoenenmerk ”Deichmann Party Collection”. Voorheen werkte La Meis voor deze schoenengigant.

We gaan vast nog veel zien en horen van miss Reif.

Lees ook:Sylvie Meis stopt als Hunkemöller-model
Lees ook:Sylvie showt haar kerstballen
Lees ook:Sylvie’s badmodecollectie is stunning #MyEndlessSummer
Lees ook:Welke chocolade at Sylvie Meis?
Lees ook:Net zo loeistrak als Sylvie Meis? Dan 5 x per week trainen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>