Kim Kardashian zoekt een beautyblogger

Werken voor Kim Kardashian… klinkt spannend en avontuurlijk. Wellicht iets voor jou? Kim gaat in een nieuwe programma op zoek naar een visagist om aan haar team toe te voegen. Dat maakte de presentatrice woensdag bekend op Instagram.

In het programma Glam Masters mogen vier beautybloggers een tijdlang werken met Kim. De blogger die aan het eind van de serie als winnaar uit de bus komt, mag aan de slag voor het bedrijf van Kardashian. De officiële titel van de te vergeven baan is Beauty Director for Kardashian Apps.

Kim doet in haar post een oproep aan bloggers om zich op te geven voor de talentenjacht. Volgens zender Lifetime moeten deelnemers het tijdens een aantal uitdagingen tegen elkaar opnemen, en worden ze door een panel van experts beoordeeld op hun talent, charisma en visie.

Glam Masters wordt komende zomer opgenomen, een premièredatum is nog niet bekend.

Lees ook:Uittip: Masters of LXRY
Lees ook:Kim Kardashian krijgt evenbeeld…
Lees ook:Kim Kardashian in de ban van QuickTrim
Lees ook:In de stijl van Kim Kardashian!
Lees ook:Philips scheerapparaten in docusoap over Formule 1 raceteam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>