Stunning: eerste officiële portret van Melania Trump

Daar is ie dan, het eerste officiële portret van Melania Trump, onlangs vrij gegeven door het Witte Huis. Niet iedereen is het er over eens, maar de nieuwe Amerikaanse First Lady heeft een representatief dan wel “stunning” voorkomen.

Melania poseert voor een raam in het Witte Huis. Ze draagt een chique zwarte blazer en heeft haar armen gekruist. Haar nagels zijn elegant verzorgd en om een van haar vingers draagt ze een knoepert van een diamanten ring. Haar make-up is niet te zwaar. Wij voelen een social media dingetje op komen om deze pose na te gaan doen

Het portret is gedeeld via de officiële twitteraccount van de first lady, waar het al snel vele duizenden ‘likes’ kreeg en ontelbare keren werd gedeeld.De foto krijgt uiteraard veel reacties, zowel positief als negatief, variërend van:

- How many hungry people could your diamond ring feed?

- Stunning as always. Beautiful picture

- You shine from inside out.

- I Miss Michelle. This look is so unrealistic to the average woman. Depressing and gross.

- she is the reason why men bash women that don’t look like her. She is all fake botox and plastic

- Wow! What a beautiful First Lady. Much better than the troll that was in there before.

 

 

 

 

 

Lees ook:Schilder je eigen Replay waterportret
Lees ook:Lady Gaga leeft op wijn en humus
Lees ook:Stunning Scotland
Lees ook:Hebbe-ring!
Lees ook:Wat Lady Gaga betreft mag het best een onsje meer zijn…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>