Do fopt haar volgers

Zangeres Do heeft onlangs haar volgers op beauty gebied gefopt. En goed ook! Bij de nieuwe coupe schreef ze: “Dark…curly…short… #shorthairdontcare #charliechaplin#letsgoforsemethingtotallydifferent ”

Hahahaha. Ze had een foto gepost van zichzelf met daarop een geheel andere coupe dan we van haar kennen. Kort, zwart en met krullen. Haar volgers waren er niet blij mee en vroegen haar waarom ze deze verandering had doorgevoerd.

Gelukkig bleek het hier om een geintje te gaan, een dag later kwam er een foto van Do met haar kapper en de coupe die we van haar kennen, blond en steil, prachtig.  Bij de foto schrijft ze: “Nou ik zal jullie maar uit de nachtmerrie halen. Heel happy met m’n nieuwe coupe! Thanx to the one and only #robertvanderhorsthair#momentum #nooitmeereenander#happyme #happyyou ”.

 

 

 

Lees ook:Je haar prima kleuren voor slechts € 5.69
Lees ook:Op Twitter veel commentaar op Rihanna’s haarkleur
Lees ook:Angela zet de schaar erin
Lees ook:Gelukkig nieuw haar voor Fajah Lourens
Lees ook:Als je haar maar kort zit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>