De sterren en hun sportpakjes

De ene celebrity is nog fitter dan de ander! Sylvie Meis, Sylvia Geersen, Kim Feenstra, Yolanthe Sneijder-Cabau, Rose Bertram, Mariah Carey, Jennifer Lopez, Rossana Kluivert, Claudia Schoemacher en vele andere celebs hebben met elkaar gemeen dat graag in de ijzers hangen. Ze fitnessen, boksen, rennen en zwemmen er op los. En de een doet dat in een nog interessanter sportpakje dan de ander. Al spant Mariah Carey absoluut de miss fit kroon. Zij sport op hakken en in netpanties. Omg!

 

 

Lees ook:Mariah Carey opge’lucht’ !
Lees ook:Welke bekende Dutch mama maakt de leukste selfies?
Lees ook:Kim Kardashian laat haar ASS zien
Lees ook:Fantastische OPI giftsets
Lees ook:Bitchfight om oogschaduw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>