Everybody loves Dubai , hét nieuwe Ibiza!

mooi

De zon is onze BFF. Sowieso. Meestal zitten alle sterren op Ibiza, maar op dit magische eiland wisselt de temparatuur momenteel tussen de 6 ° / 18°. Niet echt behaaglijk dus. Maar de celebs hebben een nieuwe hotspot: de stad Dubai.

Sylvie Meis komt er regelmatig. Sowieso voor de geweldige stad, maar ook voor de liefde, want haar huidige lover Charbel Aouad werkt in de Verenigde Arabische Emiraten.

Maar ook veel andere bekende Nederlandse sterren komen er graag. Zo heeft Jan Smit er onlangs een heerlijke vakantie doorgebracht met zijn gezin. Hij verbleef er in het superchique over de top megadecadente hotel Jumeirah Al Naseem.

Ook Rossana, Patrick en Shane Kluivert hebben er onlangs van een heerlijke vakantie genoten. Behalve dat alle sterren er graag komen, zijn er uiteraard nog veel meer interessante redenen om Dubai zelf eens te bezoeken:

1. Het is er altijd heerlijk behaaglijk , de temperatuur schommelt tussen de 20-45 graden. Ook ‘s nachts is het er heerlijk!

2. Het is een van de veiligste landen ter wereld. Criminaliteit zou er amper voorkomen. Vrouwen kunnen hier veilig over straat en ze mogen zich ook opvallend kleden.

3. Het is er sprookjesachtig en over the top top top top, je kunt hier echt uitpakken met make-up en kleding , en dan hoef je niet persé op stap te gaan. Hier is het gewoon 24/7 glitter en glamourous time

4. Het wemelt er van de prachtige bolides, pure carporn wat je hier kunt bewonderen! Als je van auto’s houdt, is Dubai the place to see!

5. Je kunt er heel veel doen. Shoppen in Dubai Mall. Ook kun je daar genieten van een gigantisch aquarium, werkelijk te mooi. Je kunt er naar het strand. Er zijn genoeg fijne restaurants, en wie op avontuur wil kan op Desert Safari.

Lees ook:De trend in Dubai: Golden tattoo’s
Lees ook:Hot & Sexy! Heb jij al een T-shirtje van TOPGEER?
Lees ook:Heerlijke body oil met aloë vera
Lees ook:Kim Kardashian laat haar ASS zien
Lees ook:Online Beauty Shoppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>