Slank worden doe je met Mark Tuitert en Winston Gerschtanowitz

Gezonde plannen voor 2017? Nu écht? Dan hebben we goed nieuws. Fitchannel.com is live: een revolutionair video platform over voeding en bewegen. Een nieuwe fitness-beweging, overgewaaid uit Duitsland en Amerika, die je niet wilt missen. Het idee? Gezond en fit in je eigen tijd. Gewoon vanuit huis, met Olympische topsporters en BN-ers als jouw persoonlijke motivator. Op maat gemaakt, dus voor alle niveaus! Starten maar…

Ruim 90% van de Nederlanders gaat niet naar de sportschool en 54% van de vrouwen is constant op dieet. Veelal zonder resultaat. Terwijl meer dan de helft wél graag fit wil worden en gezonder zou willen leven. Tijdgebrek, te weinig motivatie, geen sportschool in de buurt: altijd wel een reden om niet te gaan.

Personal training op je eigen niveau

Fitchannel.com gaat hier verandering in brengen. Dit revolutionaire online video platform is zó laagdrempelig dat er geen excuus meer is om niet te trainen: met Fitchannel.com turn je jouw woonkamer binnen no time om in een thuisfitness-club. Personal training op je eigen niveau, met een topsporter en BN-er als jouw motivator, zorgvuldig samengesteld door sport professionals.

Gedurende het hele cursusprogramma word je aan de hand genomen en ontvang je naast de trainingen, wekelijks voedingsadvies van Carolina, één van de grootste foodbloggers in Nederland, in de vorm van kookvideo’s met lekkere, makkelijke en gezonde recepten, tips en inspiratie voor een healthy lifestyle. Mark Tuitert: “Juist de combinatie tussen sporten én gezond eten is heel belangrijk om je doelen te bereiken.” Kortom: alles voor een betere conditie en een gezonde levensstijl op één video platform.

In 8 weken fit

Fitchannel.com trapt deze week af met het eerste thuisfitness-programma ‘In 8 weken fit met Mark Tuitert.’ Na een carrière als topsporter heeft de Olympisch schaatskampioen een nieuwe missie: heel Nederland in beweging krijgen! Als oud topsporter weet hij als geen ander hoe je het beste uit jezelf haalt. Mark: “Als Olympisch kampioen weet ik hoe belangrijk motivatie is. Tijdens de trainingen werken we samen naar een doel. Met de 8-weekse cursus pakken we alle spiergroepen aan. Je wordt in korte tijd slanker, fitter en voelt je beter.”

Hoe werkt Fitchannel.com?

+ Maak van jouw woonkamer een thuisfitness-club

+ Kies je programma

+ Bepaal je niveau middels een persoonlijke online intake

+ Train 3 x per week 25 minuten

+ Met Mark Tuitert als persoonlijke motivator

+ Waar en wanneer je wilt

+ Ontvang wekelijks makkelijke, gezonde recepten en voedingstips van deskundige Carolina

+ En train jezelf in 8 weken slank en fit

Topsporters en BN’ers slaan de handen ineen…

Fitchannel.com is een initiatief van Michael Moser en DFFRNT Media, het nieuwe mediabedrijf van Winston Gerschtanowitz. Zij slaan de handen ineen om de toenemende trend van thuisfitness – vooral in Amerika en Duitsland een enorme hit – naar Nederland te halen en doen dat samen met gevierde topsporters en inspirerende BN’ers. Uiteraard met een duidelijke missie: Nederland fitter maken. Winston Gerschtanowitz: “Ons doel is het grootste sport & health video platform van Nederland te worden, met alle denkbare content op het gebied van bewegen en gezondheid. Op korte termijn komen er nieuwe cursussen bij, denk bijvoorbeeld aan boksen, cardiotraining en yoga. We zijn continu op zoek naar relevante content voor op ons platform.”

Lees ook:Solo en Mark van Westerop zijn niet meer weg te denken uit de top van haarstylisten in Nederland
Lees ook:There’s a new e-glossy in town!
Lees ook:Minnares Jack de Vries meestgezochte persoon in 2010
Lees ook:Leer gezond eten dankzij Miljuschka Witzenhausen
Lees ook:Een killerbody in 12 weken met fitqueen Fajah Lourens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>