Britney’s gespierde lover was ooit een normale jongen…

De bloedmooie hunk Sam Asghari is het nieuwe vriendje van Britney Spears. En geloof ons Sam Asghari is Gods gift to women… Hij is knap, gespierd en sexy van top tot teen!

Britney en Sam hebben elkaar leren kennen tijdens de opnames van haar nieuwe videoclip Slumber Party.

Sindsdien lijkt het dik aan te zijn. Sam is een echte fitboy. Bij een nadere inspectie op zijn social media accounts blijkt hij ooit een best normale jongen te zijn geweest. We kunnen wel zeggen dat hij een ware transformatie heeft ondergaan. Zo heeft hij een foto gepost van zijn “oude” en zijn “nieuwe” ik met daarbij de begeleidenden tekst: I was inspired, I was ambitious, and I wanted a change. I told myself that nothing was going to stop me, and nothing ever did. I was Inspired to work my ass off because my family worked way too hard for me to be here, I would never take any opportunities for granted , and will always will give it all I got. Things happen for you and not to you. Don’t ever point any fingers

Anyhu Britney heeft een superleuke kerel met een prachtig verhaal aan de haak geslagen. Hier nog even wat mooie kiekjes van Sam, enjoy!

 

Lees ook:Britney draagt gouden Marlies Dekkers bh
Lees ook:Yoga met Britney Spears
Lees ook:Britney ‘Cleopatra’
Lees ook:Het beauty geheim van Britney Spears…
Lees ook:Net zo sensueel als Demi Moore….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>