Revenge Body with Khloé Kardashian

E! start het jaar met zoete wraak als Revenge Body with Khloé Kardashian 29 januari in première gaat om 21:00 uur. In de serie van acht afleveringen, die elke zondag wordt uitgezonden en ieder een uur duren, krijgen de kijkers de kans om zichzelf opnieuw te ontdekken en te werken aan hun innerlijke zelf met hulp van Khloé en een aantal van ‘s werelds beste voedings- en fitnessdeskundigen. Deze ongescripte serie wordt geproduceerd door Khlomoney Entertainment, Rogue Atlas Productions in samenwerking met Lionsgate Television en Ryan Seacrest Productions.

Of deze mannen en vrouwen nu gedumpt zijn, hun liefdesleven weer op de rit proberen te krijgen of worden geconfronteerd met grote uitdagingen in het leven, Khloé – die haar eigen lichaamsproblemen heeft overwonnen – staat voor ze klaar om te helpen. Khloé leert de deelnemers persoonlijk kennen en komt erachter waarom zij zich zo voelen en geeft hen handvatten om er weer bovenop te komen. Het resultaat is een reis naar het bereiken van de ultieme wraak. Met hulp van Khloé’s beroemde trainers, stylisten en haar glamsquad doen de deelnemers er alles aan om in 12 weken tijd een killerbody te krijgen. Het resultaat laat voor elke deelnemer een enorme verandering zien, die ze uiteindelijk aan de buitenwereld onthullen. Aan bod komen onder andere een man die veel is aangekomen nadat zijn ex hem heeft verlaten en een koppel dat tijdens hun relatie steeds zwaarder werd. Elke aflevering laat doodnormale mensen zien die het lastig vinden het beste uit zichzelf te halen.

Ontmoet de trainers:

Gunnar Peterson: een uit Beverly Hills afkomstige personal trainer die beroemde sterren en sporters, maar ook doodnormale mensen traint. Zijn “do it right or do it over” kijk op fitness is gericht op het bereiken van resultaten op lange termijn door middel van uitdagende en steeds afwisselende trainingen.

Luke Milton: een voormalig professioneel rugbyspeler uit Australië. Hij is een groot voorstander van een gezonde levensstijl in combinatie met veel lol hebben met vrienden met als doel het beste uit de training te halen. Zijn fitness studio, Training Mate, is een verlengde van zijn positieve team omgeving, waar hij zijn klanten helpt bij het realiseren van een gezonde levensstijl door middel van fysieke, sociale en geestelijke gezondheid.

Harley Pasternak: deze zevenvoudige bestseller schrijver op het gebied van voeding en fitness is een voormalig militair. Harley beschikt over een van de grootste netwerken in de celebrity business en zij volgen allemaal zijn “Body Reset Diet”, waardoor ze slank worden en blijven.

Corey Calliet: Corey’s trainingsstijl, die bekend staat als “The Calliet Way,” vindt zijn oorsprong in atletische kracht, conditietechniek en professionele bodybuilding techniek. Hij doet er alles aan om zijn klanten er geweldig uit te laten zien en heeft daarbij een no-nonsense houding die ervoor zorgt dat zijn beroemde cliënten de beste resultaten behalen.

Latreal Mitchell: Latreal behoort tot de top van ‘s werelds beste trainers. Haar “tough love” benadering leidt tot super strakke, afgetrainde lichamen.

Simone De La Rue: Simone is bekend geworden door haar Body By Simone workout, een revolutionaire training op basis van dans, waarmee het lichaam wordt gevormd, en letsel en verveling wordt voorkomen. Ze maakt gebruik van “mirror minutes” om haar leerlingen te leren van hun innerlijke schoonheid te houden.

Jorge Cruise: deze celebrity trainer geeft de voorkeur aan eten in plaats van de pondjes eraf te zweten. Jorge gelooft niet in diëten, maar in een levensstijl, vandaar dat fitness in de keuken begint volgens zijn plan. Zijn voedingsplan staat toe dat je veel mag eten, terwijl je minder calorieën tot je neemt. Op deze manier blijf je volgens hem slank op de juiste plaatsen.

Lacey Stone: Lacey is bedenker van “The Stone Method” en “8 Weeks to Change,” en richt zich op het volledig veranderen van de levensstijl van haar cliënten. Zelf noemt ze het fitnesstherapie dat volgens haar begint in de geest, tot aan de sociale omgeving, en ze zorgt ervoor dat haar cliënten helemaal klaar zijn voor fysieke verandering. Volgens haar kan een verandering van levensstijl nooit daadwerkelijk slagen als de mindset niet goed is.

Lees ook:Kardashians komen met kids couture
Lees ook:Thuis trainen met BN-ers personal coach Carlos Lens
Lees ook:Kelly Osbourne heeft mooiste body
Lees ook:Khloe: Ik train me suf voor mijn billen
Lees ook:Fitness fanaat is 7 maanden zwanger mét sixpack

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>