Fajah Lourens niet tevreden over cellulite behandeling

Killerbody Fitqueen Fajah Lourens , ja zij met het goddelijke lichaam, deed ons in oktober een beetje verbazen, want ze onderging een cosmetische ingreep om van haar cellulite af te komen.

Het enige wat wij zien als we naar Fajah kijken is een hot girl met supermooie billen. Maar door zo openlijk over haar eigen onzerheden te zijn, maakt wel dat we Fajah nog leuker vinden. Ze is net zoals wij, een vrouw, met haar tevredenheden, maar ook met zaken waar ze minder happy over is.

Dat was in haar geval dus haar cellulite. Fajah onderging in oktober een minimaal invasieve behandeling, die vlak onder de huid de schotjes of te wel de steun pilaren met een piep klein mesje los hebben gesneden, opdat het kuiltje in de been of bil zou verdwijnen… Klinkt awesome.

Inmiddels zijn we weer een tijdje verder en heeft de killerbody fitqueen het volgende over de ingreep te melden: “Ik heb nog steeds putjes, maar ben gestopt met soya, geminderd met zuivel en suiker en train veel drink veel water en ben weer gaan cuppen. De ingreep was ook te mooi om waar te zijn.”

Foto: instagram Fajah 

Lees ook:Fajah Lourens is het fitst!
Lees ook:Gelukkig nieuw haar voor Fajah Lourens
Lees ook:Een killerbody in 12 weken met fitqueen Fajah Lourens
Lees ook:Fajah scheert krullen af
Lees ook:Nivea Goodbye Cellulite: bobbelvrije billen bezongen als zegen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>