Onze prinsesjes worden knapper en hipper

Amalia, Alexia en Ariana onze prinsessen zijn zooooooo leuk!!

De Rijksvoorlichtingsdienst heeft vandaag nieuwe kiekjes vrijgegeven van de prinsesjes Catharina-Amalia (12), Alexia (11) en Ariane (9), de dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Jeroen van der Meyde in de tuin van Paleis Het Loo in Apeldoorn.

Op de facebookpagina van het Koninklijk Huis regent het likes voor de nieuwe pics. Alle facebookers vinden er wel wat van. Hieronder de leukste reacties en wat foto’s van de prinsesjes door de jaren heen.

XXX Alle drie hebben ze schitterend haar en wat zou ik het geweldig vinden als ze alle drie eens hun haar zouden doneren. Lekker alle drie eens met een leuk kort kapsel lijkt me ook wel eens leuk. Commentaar……roept u maar.

XXX  Leuke meid toch! En kijk eens naar jeugdfoto’s van Juliana, die had haar haar precies hetzelfde zitten! Ook loshangend dus, maar wel met een net speldje!

XXX Onze toekomstige vorstin, wat een plaatjes van dames,,Nou koning Willem-Alexander en koningin Maxima gaat niet lang meer duren voordat er heel wat prinsen op het witte paard gaan langskomen bij jullie thuis.

XXX Wat ben ik trots op ons koningshuis. En wat doen deze ouders het goed met hun dochters. Blijf zoals jullie zijn, gelukkig, trouw, lief en je zelf

 

Lees ook:Belgen vinden onze koningin Maxima het ALLERMOOIST
Lees ook:Koningsdag 2017: dit dragen de prinsesjes
Lees ook:Schitterende nieuwe portretten koningin Máxima en prinsessen
Lees ook:Onze Koningin straalt in bordeauxrood en fuchsia
Lees ook:Beeldige prinsesjes op postzegels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>