Xess Xava, Bobby Jo, Jonah of Noah? Welke BN-er baby is het knapst?

Het is tegenwoordig een en al genieten van de knappe baby’s ♡ van onze bekende sterren op Instagram. Af en toe lijkt het wel alsof er een ware baby-verkiezing is uitgebroken. Wie heeft het schattigste, slimste en liefste oogappeltje? We zetten een aantal snoepjes voor je op een rij.

Bobby Jo het beeldige dochtertje van Arie en Romy Boomsma scoort super veel likes op Instagram. En terecht, wat een beauty!

Net zoals Xess Xava het uberschattige zoontje van Yolanthe en Wesley. Iedereen vindt hem een cutie en modellenbureaus zouden zelf al interesse in hem als model hebben.

Maar ook Vik Barthélemy het zoontje van Lieke van Lexmond en haar vriend Bas Veggel is een knappie om te zien en heeft zelfs zijn eigen hashtag op Instagram te weten #vikbarthélemy. Wanneer je deze hashtag intoest, kom je op een flink aantal vertederende foto’s van het jochie uit.

Dat geldt overigens ook voor Jonah het pasgeboren zoontje van Liza Sips en haar vriend Ralph Manheim. Hij heeft de hashtag #jonahmanheim

Ook Noah het zoontje van Monique Smit en haar vriend Martijn is een onwijs leuk kereltje om te zien. En zijn mama is ook #supertrots op hem.

Milano is het zoontje van Samantha en Michael. Ook dit jochie heeft onwijs veel bewonderaars op social media.

Eigenlijk zijn het allemaal knappe koppies. En wat is het toch superleuk dat de bekende ouders zo trots op hun kroost zijn. Vooral lekker blijven posten al die schattige foto’s  ♡ ♡ ♡

 

 

Lees ook:Grote merken zouden Xess Xava graag boeken als babymodel
Lees ook:Yolanthe showt tattoo Xess Xava
Lees ook:Cristiano Ronaldo trots op knappe zoontje
Lees ook:Doutzen’s zoontje wordt geknipt door wereldberoemde haarstylist
Lees ook:Celebs en cuties van kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>