Sylvie Meis stopt als Hunkemöller-model

Op 6 mei zullen Sylvie Meis en Hunkemöller de langverwachte ‘Sylvie Swim Collection’ lanceren, welke net als voorgaande collecties dé swimwear collectie lijkt te worden van deze zomer. Toch zal deze collectie de laatste zijn van een zeer succesvolle samenwerking tussen Sylvie Meis en Hunkemöller.Haar beslissing om de samenwerking te beëindigen is openbaar gemaakt tijdens een boekpresentatie van Hunkemöller in Hamburg. Sylvie Meis over deze stap:

‘’Hunkemöller en ik hebben spannende jaren beleefd met grote collecties en campagnes. In de toekomst wil ik mij graag verder blijven ontwikkelen op zowel het zakelijke als het creatieve vlak en mijzelf meer dan ooit wijden aan mijn eigen projecten.

Dit is het juiste moment. Ik kijk erg uit naar alles dat komen gaat en ik wil Hunkemöller bedanken voor een goede en succesvolle samenwerking.’’

Sylvie Meis was Brand Ambassador voor de Nederlandse lingeriespecialist sinds 2012. De TV-presentatrice en Hunkemöller hebben samen een aantal zeer succesvolle lingeriecollecties gelanceerd, ‘The Sylvie Collection’, en daarnaast ook een reeks swimwear collecties, welke altijd erg populair bleken. Begin 2016 werd een nieuwe collectie toegevoegd aan de successen met de Sylvie Meis HKMX sportlijn. In maart werden twee exclusieve Sylvie geuren gelanceerd: ´Own the night‘ en ´Embrace the day‘. Met de lancering van haar swimwear collectie in mei 2016, wordt de samenwerking tussen Sylvie Meis en Hunkemöller beëindigd op verzoek van de TV presentatrice.

Als een bijzonder hoogtepunt is het boek ‘’Hunkemöller loves Sylvie’’, gepresenteerd in Hamburg. Het boek bevat de mooiste beelden van de succesvolle samenwerking.

Hunkemöller’s CEO Philip Mountford over het besluit van Sylvie Meis: “We hebben een geweldige vierjarige samenwerking met Sylvie Meis gehad. Gedurende die tijd is het bedrijf getransformeerd tot een internationaal zeer geliefd en sociaal merk. Sylvie is een belangrijk ingrediënt voor deze transformatie geweest. Ze was niet alleen een belangrijke Brand Ambassador, maar haar designer collecties hebben een stijgende lijn in de sales laten zien. Het is altijd triest als zo’n invloedrijke ambassadeur besluit andere projecten voort te zetten. Ik wil Sylvie graag persoonlijk bedanken voor al haar steun, niet alleen voor het merk, maar ook voor haar steun naar Pink Ribbon toe. Ze is een echte inspiratie en zij zal zeer gemist worden. Een speciaal woord van dank van al haar vrienden en collega’s bij Hunkemöller.”

Lees ook:Sylvie’s badmodecollectie is stunning #MyEndlessSummer
Lees ook:Duitsland in de ban van opvolgster Sylvie Meis
Lees ook:Catwalkdebuut voor Sylvie van der Vaart
Lees ook:Sylvie showt haar kerstballen
Lees ook:Welke chocolade at Sylvie Meis?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>