Superknappe Xess Xava gezegend met “natural” eyeliner

Xess Xava het uberknappe inmiddels half jaar oude zoontje van Wesley en Yolanthe is op dit moment zonder meer de meest geadoreerde bekende baby in de media. En terecht, want Tjess Tsjava (zo spreek je zijn naam uit) is werkelijk een hele knappe jongen. Yolanthe’s fans kunnen geen genoeg van hem krijgen. Onder elke foto die Yo van hem post, staan minstens honderden positieve reacties en complimentjes. En soms worden er ook vragen aan Yolanthe gesteld. Of Xess Xava altijd zo’n vrolijk mannetje is? Yolanthe heeft via Instagram bevestigd dat haar oogappeltje inderdaad altijd happy is. Een andere vraag die we al een paar keer voorbij hebben zien komen, is of de mini Sneijder soms “eyeliner” gebruikt, omdat hij zo’n mooi zwart randje om zijn wimpers heeft.

Dat is sowieso een gekkige vraag en wij zagen dat Yolanthe this question zelf nog niet beantwoord heeft. Hoogstwaarschijnlijk, omdat ze het ook een “rare” vraag vindt. Terecht ja. Hahahaha, maar goed om enige misverstanden uit de wereld te helpen. Zullen wij op dit onderwerp ingaan. Kort, want het behoeft ook niet super veel uitleg.

Volgens een van onze deskundigen, schoonheidsspecialiste Natascha is Xess Xava de eigenaar van een paar prachtige zwarte en volle wimpers. Zij legt uit aan beauty.blog.nl: “Kijk sommige ouders gaan ver wat betreft het uiterlijk van hun kinderen. Zo zijn er missverkiezingen voor kids en worden de meisjes die hier aan mee doen van top tot teen gestyled. Daar komen visagisten en haarstylisten aan te pas. Maar eyeliner bij een baby van zes maanden oud aanbrengen, dat heb ik nog nooit iemand horen doen. En dat Yolanthe die vraag niet beantwoordt, zegt genoeg. Zij moet er vast hartelijk om lachen. Net als ik. De knappe Xess Xava is wat je noemt gezegend met “natural eyeliner”. Sommige mensen hebben dat geluk. Zij hebben van zichzelf pikzwarte wimperhaartjes en ook veel wimperhaartjes die heel dicht op elkaar zitten. Hierdoor lijkt het net alsof ze eyeliner hebben aangebracht, maar het is a gift from moedertje natuur. Xess Xava heeft dit en dat maakt zijn ogen nog mooier en sprekender. Ik zou willen dat ik het ook had.”

En we hebben nieuws voor je, zijn moeder Yolanthe en vader Wesley en ook oompje Rodney Sneijder, zijn ook allen door mother nature gezegend met dezelfde “natural eyeliner”. Wat ons betreft kan het hebben van natural eyeliner worden verwerkt in een van de zeven schoonheden. We frissen je geheugen nog even op, want dit zijn ze:

 1. Donker haar en hele lichte ogen
 2. Licht haar en hele donkere ogen
 3. Een moedervlekje net boven je lip
 4. Lange en gekrulde wimpers
 5. Amandelvormige ogen
 6. Sproetjes
 7. Kuiltjes in je wangen

Punt 4 zou aangepast kunnen worden in: “natural eyeliner, dankzij veel lange, pikzwarte en gekrulde wimpers”.

Foto’s: Instagram

Tekst: Dominique van der Marel (eveneens gezegend met “natural” eyeliner)

Lees ook:Xess Xava mooiste carnavalsbaby
Lees ook:Yolanthe showt tattoo Xess Xava
Lees ook:Grote merken zouden Xess Xava graag boeken als babymodel
Lees ook:Yolanthe in zee met Adidas?
Lees ook:Xess Xava, Bobby Jo, Jonah of Noah? Welke BN-er baby is het knapst?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Superknappe Xess Xava gezegend met “natural” eyeliner

 1. Linda

  Xess xava is zooooooooo cute ♥

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>