Sylvie’s badmodecollectie is stunning #MyEndlessSummer

Het is niemand ontgaan dat Hunkemöller onlangs haar nieuwste badmodecollectie heeft gelanceerd voor de zomer van 2016 in Amsterdam. Dit alles gebeurde bij het Machinegegbouw bij de Westergasfabriek. Sylvie heeft daar haar nieuwe Sylvie collectie getoond onder het toeziend oog van media uit Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk en Denemarken.Onder het zomer thema #MyEndlessSummer werd de collectie van Hunkemöller gepresenteerd in een indoor festival setting om de boho inspiratie van de collectie tot leven te brengen. Live muziek van Road to Roam, chille sounds van DJane Mia Moore, food trucks met heerlijke snacks, ijs, een lounge en natuurlijk de nieuwe collecties maakte het evenement een ware happening!

Sylvie Meis, die net terug was gekomen van de Hunkemöller shoot in Bali zag er absoluut geweldig uit tijdens de presentatie van haar nieuwste Sylvie Swim Collection voor Hunkemöller. ”Ik ben gek op de nieuwe collectie en ik denk dat dit de beste collectie is die we ooit hebben ontworpen. Ik kan niet wachten om al mijn prachtige bikini’s te dragen op het strand deze zomer!”, aldus Sylvie Meis.

De Sylvie Swim collectie is geïnspireerd op een combinatie van boho glam, Oosterse verfijning en elegantie, maar bevat ook zeer sportieve doch sexy elementen met veel strappy details. De Sylvie Swim Collectie voor Hunkemöller zal verkrijgbaar zijn vanaf 9 mei 2016.  Naast de Sylvie Swim Collectie biedt Hunkemöller een breed scala aan geweldige badmode, inclusief sexy bikini’s, prachtige beach wear en mooie bijpassende accessoires, welke ervoor zorgen dat je er geweldig uitziet op het strand of tijdens een zomerfestival. Een deel van deze Swim Collectie is al beschikbaar in de winkels en online en er komen gedurende de zomer updates om er een #MyEndlessSummer van te maken.

Embrace the day

Het evenement had ook nog een bijzondere première: de lancering van Sylvie’s twee geuren voor Hunkemöller. “Embrace the Day” is een fascinerende vrouwelijke geur met sappige mandarijn, een vleugje peper en een verfrissende bergamot geur. “Own the Night” verleidt met in het hart bloemige jasmijn, rozen en oranjebloesem. Aangevuld met sprankelende bergamot en citroen geur. Beide parfums zullen verkrijgbaar zijn vanaf 12 maart 2016.

Kijk voor meer informatie over de swim wear collectie of parfums op www.hunkemoller.com.
#MyEndlessSummer #SylvieCollection

Lees ook:Sylvie Meis stopt als Hunkemöller-model
Lees ook:Duitsland in de ban van opvolgster Sylvie Meis
Lees ook:Fun in the sun met Sylvie
Lees ook:Catwalkdebuut voor Sylvie van der Vaart
Lees ook:Ons beste exportproducut: Sylvie van der Vaart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>